Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, June 29, 2016

hujung ramadan...macam mana persiapan raya 2016?

assalam
lama tak mencoret perihal peribadi kat sini..

macam mana persiapan raya korang hari ni>
today flat sangat sebab smlm berbuka tak makan nasi..then sahur terlepas...kuar plak g pos, then cari perabot sikit..cuaca panas terik..dan saya seriusly mcm budak tadika baru belajar puasa...serius tak tahan..hhhu.melepek habis

nasib baik si suami gagah perkasa..dia la setelkan sume,nak dukung anak pun i is tak larat..bukak kan plastik aiskrim anak pun pas kt suami..nampak tak teruk gile mak dia puasa hari ni..hahhahahha

ni dah malam baru cargas sikit..

baju raya kami tahun ni sume buat sendiri..opss silap bukan sume..2 pasang je buat sendiri..mak saya buatkan...1 pasang lg beli dari kawan sy AZALEA Collection.Jubah Hitam untuk raya ke tiga..

Raya pertama insyallah light Yellow, raya kedua insyallah Dark PINK...tp tak tau la cammana raya tahun ni kan.raya tahun ni kami beraya di Kuala Nerang Kedah.turn beraya rumah saya..hoooyeah,seronok tu biasa la kan...harus lah berganda2 raya di rumah sendrii..member member ramai kan...sanak saudara pun ramai...

 baju suami je sume beli..hehe
takde buat buat

ada yg rindu nk tgk kami kami ke..haha.ini pic paling terbaru :) time teman papa shoping


Elisa dan Atirah pakai baju dari POPLOOK ya.skirt jeans mama dr MCC.
tudung sempoi dari AIDIJUMA.


Atirah sudah 5 tahun...Elisa pulak bakal masuk 2 tahun bulan 8 ni

okes..nanti sambung lagi..elisa da ajak tido..sudah smpai waktu tdonya

p/s : masih ada sudi membaca ke blog ni..if ada cuba komen sikithahhahahah


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;