Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Thursday, June 30, 2016

200pcs NON WOVEN BEG

Assalam

salam ramadan 1437H ...hari ni dah masuk ramadhan yang ke-23... macam mana ramdhan kalian tahun ni?semoga sukses hingga hujungnya ya..dan macam mana persiapan raya korang tahun ni...banyak benda kena cut cost sebab sume benda naik harga kan!!!

eh jap jap.nak cari beg NON WOVEN ke??? tahu tak maksud NON WOVEN ni apa?


kain Non woven dibuat dari serat (wool/ cotton atau lainnya) dan boleh dikitar semula.sebab tu ramai pilih beg NON woven  untuk support misi Kitar Semula bagi elak pencemaran. dan selalunya Beg Non Woven ni tidak dijahit menggunakan benang ya,

di FISSTICKER, selain dari sticker  kami jugak supply beg NON WOVEN yang kosong dan menyediakan khidmat printing beg NON WOVEN. kami guna teknik SILKSCREEN YA..lebih tahan lasak ye kawan kawan

ini antara projek kami yang sempat kami simpan gambar nya..untuk CIKGU MURNI dari Cheras. 200pcs beg Bercetak 1 warna.






jangan segan segan hubungi kami untuk sebarang pertanyaan. 

untuk beg kosong kami akan mintak FULL payment before delivery ya.POSTAGE will be absorb by customer..1000pcs ke atas FREE DELIVERY CAS. tempoh order hingga delivery adalah 2-4 hari ya syg2.

untuk beg kosong berserta cetakan, 60% payment upon order confirm. baki 40% bila kami da siap cetak dan bersedia untuk delivery.
OSTAGE will be absorb by customer..1000pcs ke atas FREE DELIVERY CAS. tempoh order hingga delivery adalah 5 - 10 hari ya



macam mana nak order...

refer katalog ni dulu...nak size apa  then terus je wassap kami ya




013 6323715 / 019 6000262
013 6323715 / 019 6000262
013 6323715 / 019 6000262
013 6323715 / 019 6000262
013 6323715 / 019 6000262


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;