Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, January 27, 2016

BUSY DENGAN STICKER

Assalam

makin jauh dari update blog ni.tak macam tahun tahun sebelumnya..pergi bercuti sampai berentry2 post nya sebab nak upload gambar.
tapi since last year da makin malas upload gambar bercuti.tak sempat transfer  dek kerana kekangan masa

entry bercuti di Bali bulan 8-2015 yang lepas masih tak upload gambar..hehe

sekarang ni apa buat???

busy dengan kerja opis yang sentiasa ada tak abes3.ehhe.
busy dengan partime bisnes.
alhamdullilah sticker kecik saya tu masih beroperasi dengan jaya nya
duit sticker tu banyak menampung ubah suai rumah baru kitorang tu..so sya sgt berterima kasih pada cust yang sudi menempah..regular customer yang asyek repeat pun makin bertambah.

okes, nnti sambung lagi..
Jap. Elisa dan makin banyak bercakap dalam bahasa dia.tak lama lagi pandai la dia tu..makin comel dan buatkan papa mama geram je tgk dia.pandai dgr arahan dan boleh minta tolong.hehehesuka nak masuk toilet dan ajak mandi/tp bila kena air sibuk nk keluar pulak!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;