Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, January 19, 2016

HI!Jameela Candy hotssssss

assalam

banyak produk kecantikan kan kt malaysia sekarang.macam macam pil/kapsul dan serbuk untuk diminum dan kesannya superb.haha.

terpengaruh jugak saya..hehe
orang cakap makan je cantik..cantik tu subjektif ya..hehe.
saya cari supplement yang lebih kepada kulit sihat dan badan bertenaga..

my sis rekemen kan produk ni.excited nk cuba jugak.
SEMINGGU saya makan produk #Hi! Jameela Candy ni..
hasilnya mabeles..




kulit saya jenis kering tau..bila consume HI!Jameela Candy ni saya lembut dan lembap je..tak de dah kering2. paling best bab membuang.lancar elok je.sebab HI!Jameela Candy 
tinggi serat dan vitamin C.so proses nyahtoksin cepat dan apa jadi kalau badan tak de toksin banyak??harus la kulit menjadi sihat dan makin cerah

sebab tu nk consume apa2 supllement nak nampak berkesan perlu nyahtoksin dalam badan dulu,baru kebaikan produk tu diserap oleh badan,

laju je saya minta kontek no dari my sis untuk jadi agen HI!Jameela Candy ni..so senang saya nk dapat stok sebab da jadi agen kan.

korang nak cuba tak?tak rugi insyaallah

korang wassap saya untuk order ya
013 6323715
013 6323715
013 6323715
013 6323715



satu botol ada 40biji.tahan sebulan.dan hasil boleh nampak dalam minggu pertama..
jangan lupa minum air putih secukupnya sehari ya

READY STOCK DAN FAST DELIVERY YA..

SAPA NAK CEPAT YA..SAYA NK KASI FREE POSTAGE

Kelebihan Hi Jameela Candy,
*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;