Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Thursday, December 31, 2015

daftar KEMAS 2016

assalam

lama tak bercerita tentang anak sulung si atirah tu..
da masuk 5 tahun dah dia..

kejap je da besar anak manja sorang tu.makin besar..makin cantik.makin comel//of course la kena puji anak sendiri..zuriat kurniaan Allah.sempurna kejadian allah.harus bersyukur dan memuji keindahan Alam ..hehehe

sudah 5 tahun.tinggi..ikut gen papa dia.mama dia pun leh tahan jugak..bukan kategori pendek.hehe

masa 4 tahun sempat g skolah sebulan lebih je.membazir daftar smpai 900..alih2 tak nk ke sekolah.
kali ni sebab pindah  ke kejiranan yang lebih relax...ada sekolah Kemas..dapat masuk sekolah KEMAS di area KL selangor yang hectic ni macam satu kejayaan besar..kena bersaing untuk tempat ni..

nasib baik daftar awal/so ada tempat untuk atirah.

30/12/2015 baru buat pembayaran dan segala galanya
yuran pendaftaran termasuk insuran+uniform+ buku dan lain lain hanya RM112.termasuk yuran bulanan jan 2016. setiap bulan kena bayar RM25 je,jimat..i like this so much

sepatutnya akan bermula  4/1/2016.atirah akan bermula lewat sebulan.sebab kami belum pindah lagi.nk pindah  selewat2 nya bulan 1 jugak.even belum siap sepenuhnya reno rumah tu..

gambar nanti la kita tambah kemudian.\
malas nk  upload skang ni.kiki

hey HASMAH!!!
rajin ye baca..kikikiki

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;