Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, August 12, 2014

lamanya tak update blog!!!

assalam

lama betul tak update blog..
hari hari nak update,tp bila nk upload pic failed je memanjang, so mood ilang terus...

sekarang ni sudah 39 weeks.dah mula cuti bersalin.dulu kt KL g kerja balik jer sure tak bape larat,sakit pinggang ala2 contraction,konon macam nk bersalin awal.masuk je 39 weeks terus balik kg untuk cuti bersalin. dah tau mood holiday dan ON sakit nak bersalin terus ilang,,ahhaha,da tak rasa sakit contraction da,,

ai yo!!!!

da bajet nak bersalin awal tapi tak tau la macam mana.balik kg relax je buat kerja sikit sikit je,,.g berjalan jalan dan makan je...baby macam malas pulak nak kuar awal.nak paksa paksa pun tak boleh..so tunggu je la sakit nak beranak datang..

maybe nak kasi mama masa untuk update blog banyak banyak kot..sekarang mama memang pengendar sah SET BERSALIN TANAMERA.so masa yang ada ni maybe akan diusahakan untuk update sebanyak mungkin tentang set bersalin tanamera..

manakala untuk bisnes STICKER, kami cuti sampai 31 ogos..atau akan dilanjutkan sehingga diberitahu kelak.saya balik kampung cuti bersalin tak bawak langsung peralatan sticker..so kami rehat lama sikit even hari hari order masuk.,..sape yg leh tunggu leh la...

okes,,nk relax dulu,nanti kita upload lagi,..

korang yg nk tau pasal set bersalin TANAMERA sila whatsapp 013 6323715

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;