Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, April 7, 2014

Miss blacky..my first coach

Assalam

My first Coach

Ye Ye... my first tau.. korang da banyak koleksi tu diam diam je gelak sinis kt i kan..hehe..memang betul pun uols.. saya tak pernah beli beg coach sebelum ni..teringin tapi sayangnye kat duit tu..duit gaji macam ade je hal hal lain yang perlukan perhatian..so tengok tengok je la..

beg jenama lain jangan cerita la GUCCI ke LV ke..itu langsung takde dalam impian.sebab memang tau mahal dan tak mampu rasanya.hehe.setakat ROXY Carlo Rino kira ok la kan..

alhamdulillah bulan Mac dapat bonus.yeay.dapat merasa bergaji banyak sikit.
da setel hutang dan simpan separuh bonus dalam ASB, baki nya leh la shopping sikit2 dan bantu family..

so reward diri sendiri, saya beli beg COACH ni.warna Hitam..nak beli signature C C tu macam dah banyak sangat kot.so beli leather black je.affordable jugak harganya. rasanya beg ni bukan kategori new arrival..sedang sedang je ...

beg ni besar,leh masukkan pampers anak-anak dan angkut segala macam.jarang bawak g opis.jalan2 or g kenduri je..g opis angkut beg lama jugak.hehe..

bonus tahun depan??ntah..tak pikir lagi.fokus sekarang kerja rajin2 supaya achievement on target or lebih.so dapat nikmati bonus yang best lagi...maybe tak banyak membeli da kot next year..rumah lom beli lagi.

ikut perancangan nak beli rumah end of this year or awal tahun next year.lokasi masih tak tahu..huhu..semoga cepat la terlaksana impian yang satu ni..selagi tak beli rumah sewa je umah sekarng.sebab sewa rumah paling murah utk kawasan Bandar Sri Permaisuri ni..mana nak dpt rm500 lagi dah kan..so sewa sampai betul2 nak move out nanti


ok..itu je..barang adik baby lom start membeli lagi sebab tak tau jantina...

2 comments:

♥ Elin ♥ said...

x per sesekali reward untuk diri sendiri apa slhnya. itupun hasil penat kerja. nampak hasilnya kan. :)

Norhafiszah Johari said...

elin: hhehe.baru beli satu je da kecoh kan,hehehhe.org tak biasa mcm tu le.hehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;