Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, February 4, 2013

weekend outing: MIDVALLEY

Assalam..

(sepatutnya last week update)

kesempatan nak update blog semakin berkurangan..bila dekat rumah layan anak,suami, kerja rumah yang tak pernah settle tu membuatkan pc sangat sangat dibuka untuk berblog.tp selalu online via hp sebab nak update status tudung 3 layer.

sebenarnya ada je masa.tapi masa tu saya gunakan untuk crochet.haha.sebab gila crochet tak pernah habis.haha.seronok crochet ni.release tension..hahhaa..

weekend minggu lepas cuti lama.kami tak balik kampung pun.selalu je nak balik kampung time weekend kan..so kali ni nikmati weekend di KL je.oleh sebab konsep santai, so kuar time bila bila pun takpe.no rushing.so kuar lepas asar.haha...

lepas makan dan isi perut kenyang-kenyang, kami ke Cosmic Bowl Midvalley.lama betul tak main bowling..macam biasa la..saya kalah je memanjang.bila ntah nak menang kalau lawan si suami.huhu.atirah budak yang tengah lasak memang berjalan je kerjanya.kalau tak tangkap dia memang laju je masuk lane bowling..

lepas berbowling jalan jalan jap kt Midvalley. then snap pic,tema sempena tahun baru cina..so banyak merah merah...snap satu dua pic then balik..

sebelum balik sempat berkaroke.aktiviti kegemaran si suami,adoi...atirah pun layan je sampai tertido dalam karoke tu.lepas selesaikan segala urusan nk bayar itu ini,kami pun singgah makan lagi dan balik..balik malam layan tv dan tido..hahaha..

enjoy weekend :)

sebelum tu  macam biasa.my faveret bread pudding all da time :)




sebelum keluar mama minta atirah senyum..haha..macam ni dia melentok kepala..hahha :)




lama giler tak bergambar mcm ni.hahhahaha....suka suka..even si suami tak tengok kamera..haha
dulu dulu suka snap mcm ni :)hahha



selamat berbowling :)



CNY theme...



3 comments:

ciNDerella stRikEr said...

suka tengok atirah yg makin manis bergambar... nnt ada rezeki kita jmpa lg ye. hehehe

Anah said...

rindu jgak nak tangkap gambar camtu dalam kreta..

myaini said...

sejak dok rumah baru dah lama tak jejak MV...huhu....memang kalau kat rumah susah nak berblog..kalau blogwalking tu boleh lagi....nak update blog sendiri mmg susah..sy pun update curi masa kat office je...hehe...

atirah pun dah besar..lama tak jumpa dia..bila la nak p cendana lagi ni....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;