Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, October 27, 2015

sticker untuk botol kaca & plastik yang kalis air

assalam

untuk update yang pantas, 
sila roger Instagram saya ye
banyak gambar puding slurp. milkshake dan seangkatan dengannya..


@fissticker
@fissticker
@fissticker

whatsapp saya untuk order
013 6323715
013 6323715
(no call!!)

kali ni saya nak share sticker transparent yang ditempah oleh pelanggan kami.

SAIZ: 9cm x 5cm
HARGA: RM33 untuk 100pcs
kalis air dan CETAKAN HITAM SAHAJA.
Jika belum ada design saya akan cas RM5
postage= rm4 pos express

POS LAJU hanya hari Selasa dan Khamis
~Selepas buat pembayaran, draf akan diberi dalam tempoh 1-2 hari.printing dan pos.mungkin amek masa 2-5 hari  bkerja ya..jika takde ubah apa2 kejap je print...

P/S: MAAF GAMBAR TAK CANTIK.HP BLUR.HAHA









































@honnabeez


ini semua antara customer saya..


nnti next entry saya update lokasi untuk orang dapatkan semua benda ni..leh tgk ig dorang ya

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;