Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, August 5, 2015

Beli set bersalin tanamera dengan harga diskaun???

Assalam

ibu ibu yang bakal bersalin tu dah cari ke belum set bersalin?
sure panjang list korang kan..banyak sangat jenama set bersalin yang ada di pasaran..ada yang murah..ada yang mahal..bermacam jenis dalam 1 pakej..yang penting tepuk dada tanya selera

sebab setiap pakej set bersalin ada keistimewaan sendiri..yang penting kena rajin dan disiplin menggunakannya supaya kita nampak kesan yang ketara selepas bersalin

memandangkan saya pengedar set bersalin Tanamera, saya hanya fokus Produk Tanamera sahaja. Dan sebagai pengguna tetap, saya menceritakan pengalaman hasil kegunaan sendiri..

bersalinkan anak kedua, Nur Eryna Elisa 11 bulan yang lepas agak mudah walaupun 41 minggu Elisa dalam perut..bersalin tanpa ada koyakan dan jahitan.senang dijaga lepas bersalin..saya amalkan sapu VCO dan minum sesudu Vco setiap Malam.

VCO tanamera ni wangi dan sedap untuk ditelan.minyak kelapa dara uols...hehe.banyak khasiatnya..saya sapu di perut dan di peha..

selain dari  VCO saya suka pada Herbal Tea..minuman herba yang dicampurkan dengan sesudu madu asli..hasilnya SUPERB!!!panas dan herbalnya membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dan melawaskan perut.so takde masalah pembuangan dan aliran darah jadi lancar.


10 item dalam set tu semua best. tak larat nak menaip satu satu..selain dari VCO dan herbal tea, saya suka brown soap jugak..brown soap tektur nya berbiji..macam kita scrub badan hari hari..kulit jadi mulus gitu..

okes.saya ada kerja nk buat, so sesiapa nk order set bersalin TANAMERA ni boleh direct wassap saya

013 6323715
 013 6323715
  013 6323715

Dulu harga nya RM335.
ada GST yg diagung2kan oleh Ahmad Maslan, harga nya naik...RM355. kami tak dapat ape pun sebab bukan layak utk register GST company.tp harga dr HQ mmg tetapkan.Tanamera adalah syarikat berdaftar utk GST.makanya harga set bersalin pun ada 6% GST.

sian ibu ibu kena tanggung kos.

so sesiapa nak harga set bersalin istimewa,ada diskaun ni sila wassap saya..insyaallah ada harga istimewa untuk korang.maybe less 10% ke..apa ke..










No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;