Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, May 19, 2015

19 may 2015: Atirah 4 tahun

assalam

tenggelam timbul entry dalam blog ni. kekadang ada kekadang sunyi..

hari ni genap usia atirah 4 tahun.kejap je masa berlalu..da makin besar anak dara satu tu.suka nak pakai lipstik mama..suka minta di dandan rambut elsa..

alhamdullillah..membesar dengan sihat.tapi makin kurus..
alhamdulillah ..senang diajar, senang diminta pertolongan...
alhamdulillah...

kakak atirah pandai jaga adik. mungkin pernah kena marah dengan mama suatu ketika dahulu sebab biarkan adik seorang di bilik..dan adik jatuh katil,,huhu,mama time tu bertarung di dapur nak siapkan makanan anak2,papa pulak memang kerja di setiap sabtu..so sekarang ni ,,kalau mama atau papa minta kakak tengokkan adik elisa, memang dia akan tunggu di bucu katil.kalau adik Elisa nak tergolek jatuh sekalipun dia akan tarik badan adik sambil jerit minta mama datang angkat adik..

makin banyak pertanyaan..makin banyak angan angan..makin banyak permintaan..tapi senang toleransi asalkan menjawab semua soalan dan permintaan.jika mama tak de duit bagitau je sekarang takde duit...jika memang tak patut beli, terangkan pada dia benda tersebut tak boleh dibeli siap dengan alasan sekali..haha

semalam, papa dan mama saja saja bawak atirah celebrate birthday dia di Village View, Bandar Baru Bangi..belikan dia kek Hati..dah lama dia minta kek Hati ni sebenarnya...tapi mama hold je..tunggu birthday..so bila da sampai birthday, papa belikan ikut apa yg dia pilih..

hujung bulan ni adik saya kahwin.so kami celebrate birthday atirah dan majlis akikah  Elisa malam sebelumnya..so kali ni kita celebrate kt kg...tak la bertema beria sangat..sekadar ada banner Minnie je.ada yang nk dtg sila roger k



tara.... kek hari jadi hati permintaan atirah...next cake kita tunggu hujung bulan k ...













NUR ADRIANA ATIRAH :)
19 MAY 2015~ 4 TAHUN~

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;