Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, April 6, 2015

bila anak sudah besar, Isu BENTO pulak

assalam

atirah sudah nak masuk 4 tahun dah..tinggal lagi sebulan je..

malas amek pusing bab bento ni sebenarnya..
masak bekal lepas tu letak dalam tupperware then siap..masukkan dalam beg anak dan ntah la dia abeskan ke tak..

tp bila tengok akak opis ni kemain semangat buat untuk anak anak dia Bento yg cun cun rasa macam nak buat pulak. mesti seronok anak dapat makan comel2 tu..haha

tiba tiba mood bento datang..tapi peralatan takde..so kita mulakan dengan mengumpul idea dan gambar..

korang buat bento tak? meh la share kt mana nk shopping barang barang bento...ehee

ini anta pic bento dari google saya grab.. bento hasil air tangan sendiri belum buat lg..haha.

target nak mula buat next week dalam 13 april 2015. sekarang misi mencari stok bahan bento..kiki

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;