Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, March 2, 2015

Elisa sudah 6 bulan

assalam

pagi yang ceria..adik Elisa sudah genap 6 bulan sabtu lalu dan mula makan solid food. mama da belikan BabyBullet untuk buat puree untuk adik..cerita makanan adik kita buat next next entry sebab gambar belum upload lagi dari kamera.hahah.takde gambar malas nk cerita..

Elisa mula mula lahir cengkung cikit dari akak dia..keluar pada usia kandungan 41 minggu ++ hanya dengan berat 3.04kg.memang kurus sikit dari akak atirah dia dulu.dan warna kulit sedikit gelap berbanding akaknya..semuanya nak compare kan..adat lah..hahhaa.

tapi bila dah dekat luar kemain laju adik membesar..chubby dan kulit makin cerah..hehe..Elisa membolat lagi cepat dari akak nya dan progress dari segi meniarap dan merangkak menang kat adik..haha..

satu lagi beza antara Elisa dan Atirah adalah MATA..mata adik ikut papa..mata akak ikut mama..hehe..






Elisa di nursery :)


ok, masa suntuk.next time update lg..


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;