Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, March 27, 2015

Babywearing _ BOBA4g bersama Elisa

assalam

sesekali muncul bila ada sedikit masa menulis...lebih kepada jarang muncul.walaupun hari hari teringat nak update blog

kali ni nak berceerita tentang babywearing. banyak jugak servey jenis jenis yang ada di pasaran.tapi alkisah nya tak try n error pun semua jenama yang ada.. walk in ke butik One Baby World di Bandar Sri Permaisuri,  terus bayar dan pakai..

lama da beli,.masa tu Elisa baru lepas pantang. balik dari Kedah kami terus beli.masa tu adik baru je nak masuk 4-5kg je.ajar Elisa pakai dari awal.alhamdulillah takde masalah..shopping 2-3 jam angkut adik dalam Boba4G tu pun tak rasa sakit langsung. Elisa siap tido nyenyak dalam tu

harga saya beli dulu RM385 selepas diskaun 10% kot.

sampai sekarang adik Elisa genap 7 bulan...berat adik Elisa masa 6 bulan hari tu 8.3kg.sekaarng mungkin ada penambahan lagi..dan setiap hari keluar rumah akan angkut Elisa dengan Boba4G tu.

Review Boba4g
1)Selesa buat ibu dan baby
2)kusyen lembut sangat membantu baby selesa
3)kain tak panas
4) padding pada bahu tebal so tak menyakitkan ibu
5)padding pada perut utk tampung berat bayi jugak firm.so tak rasa berat dukung baby
6)boleh laras pada penngikat belakang badan.so boleh renggang or rapatkan baby pada badan ikut keselesaan
7)senang mak  nak berjalan dan bershopping
8) STYLE :)


sebenarnya banyak sangat pic bersama Boba4g ni..tpi ntah mana simpan.tak ingat.ini je yang ada






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;