Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, October 29, 2014

Raya Aidiladha 2014 :raya bersama baby Elisa

assalam...

hari ni 29/10/2014...harijadi ayah sy ke 58..adik Elisa da 61 hari..membesar dengan sihat..

raya haji lepas kami beraya di kampung.,masih mood bercuti pantang.dan time raya aritu masih dalam pantang.day 39 kalau tak salah..

raya  haji tahun ni kami tema biru gelap.biasa la baby kecik pakai apa yang ada je,hehe.pakai baju akak sofia yang lama dlu,kebetulan sama tema..

sepanjang hari ujan je masa raya haji yang lepas.tak berjalan mana sangat.pergi rumah jiran jiran je,awalpg masa solat hari raya je kurang hujan,.lepas lepas tu lebat dah..

menu raya haji kali ni, ketupat palas, nasi minyak rendang daging, dan kuih muih macam biasa.tapi kuih sikit ke.additional kerepek pisang sedap..sedap sebab saya ngn ayah yang pulun buat.hahha.setandan pisang nangka kami buat.hehe

ini antara gambar yang sempat kami amek..wajib amek untuk kenang kenangan,,




























baju kurung saya dan my sis tu kami beli di  LAVENDOUR BOUTIQUE .. shawl daisy dan wide shawl brown tu pun beli dari butik yang sama,

tudung 3 layer tu dari FAREEDA NYATA JELITA.my first FNJ sebenarnya,nak cuba cuba..leh tahan seronok pakai.sebab cepat..nampak ibu ibu sikit la..

kalau pakai shawl nampak remaja sikit,haha..

next entry saya nak update pasal LAVENDOURBOUTIQUE YA.. awesome!!
seronok sangat shopping kt situ.semua ada..sekarang ni Lavendour Boutique da ada cafe dalam tu tau..macam macam la..next entry saya cerita detail ok..boleh la korang g lepak sana nanti


1 comment:

mrs gold said...

pzah hang sesuai pkai shawl lg dr fareeda...just my two cent..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;