Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, May 21, 2014

FISSTICKER: SENARAI HARGA. SAIZ DAN WARNA...Sticker murah dan kalis air

Asssalam

maaf atas hibernasi setelah sekian lama. terima kasih buat sudi menempah.Fissticker TAK PERNAH STOP MENERIMA TEMPAHAN YE
. cuma nak update tu yang lambat..saya kena edit letak saiz dan harga untuk korang mudah lihat..sebab tu makan masa.huhuhu.kena buat satu2..


Hari ni saya share semua saiz MENGIKUT WARNA.korang refer gambar dan detail bawah ye.
.mari lihat saiz yang saya ada,saya harap dengan bantuan gambar ini dapat membantu kalian menetapkan pilihan


untuk warna SILVER kami ada 5 pilihan saiz:-


2.2cm x 0.9cm yang berharga rm5 untuk 100pcs
3cm x 1cm yang berharga rm10 untuk 100pcs
4.7cm x 1.5cm yang berharga rm15 untuk 100pcs
4.5cm x 2.5cm yang berharga rm18 untuk 100pcs
7.5cm x 2.5cmyang berharga rm22 untuk 100pcs


untuk warna LASER kami ada 5 pilihan saiz:-


2.2cm x 0.9cm yang berharga rm5 untuk 100pcs
3cm x 1cm yang berharga rm10 untuk 100pcs
3cm x 1.5cm yang berharga rm12 untuk 100pcs
4.7cm x 1.5cm yang berharga rm15 untuk 100pcs
4.5cm x 2.5cm yang berharga rm18 untuk 100pcs




untuk warna GOLD kami ada 5 pilihan saiz:-


3cm x 1cm yang berharga rm10 untuk 100pcs
3cm x 1.5cm yang berharga rm12 untuk 100pcs
3 cm bulat yang berharga rm19 untuk 100pcs
4.5cm x 2.5cm yang berharga rm18 untuk 100pcs
9cm x 5 cm yang berharga rm30 untuk 100pcs



untuk warna PUTIH kami ada 4 pilihan saiz:-

2.2cm x 0.9cm yang berharga rm5 untuk 100pcs
3cm x 2cm yang berharga rm13 untuk 100pcs
4.7cm x 1.5cm yang berharga rm15 untuk 100pcs
5cm x 3cm yang berharga rm20 untuk 100pcs


untuk TRANSPARENT kami ada 5 pilihan saiz:-

2.2cm x 0.9cm yang berharga rm5 untuk 100pcs
3cm x 1.5cm yang berharga rm12 untuk 100pcs
3cm BULAT yang berharga rm19 untuk 100pcs
4.5cm x 2.5cm yang berharga rm18 untuk 100pcs
9cm x 5 cm yang berharga rm30 untuk 100pcs



untuk PINK RAINBOW kami ada 6 pilihan saiz:-

2.2cm x 0.9cm yang berharga rm5 untuk 100pcs
3cm x 1cm yang berharga rm10 untuk 100pcs
3cm x 1.5cm yang berharga rm12 untuk 100pcs
3cm BULAT yang berharga rm19 untuk 100pcs
5cm x 3cm yang berharga rm20 untuk 100pcs
9cm x 4 cm yang berharga rm26 untuk 100pcs




untuk 4 WARNA (HIJAU KUNING BIRU PINK) kami ada 1 pilihan saiz:-
2.2cm x 0.9cm yang berharga rm5 untuk 100pcs



Untuk 12 warna kami ada 1 saiz je
4.6cm x 1.8 cm yang berharga rm20 untuk 100pcs


ok da agak clear belum? mari lihat contoh sticker yang ditempah oleh customer...


Buat makluman kalian, buat masa sekarang, Fissticker hanya mencetak warna hitam sahaja dan penggunaan resin untuk cetakan adalah waterproof..sticker yang kami gunakan jenis matte yang melekat kuat pada permukaan plastik, kaca dan kertas. tidak sesuai untuk digunakan sebagai label pada pakaian ya..


Jika korang berminat mahu order sticker sila Hubungi saya di number tertera


--
Terima Kasih kerana berurusan dengan kami.
Kami mengalu-alukan segala cadangan anda untuk memperbaiki mutu perkhidmatan kami. Terima Kasih

CIMB BANK (NORHAFISZAH JOHARI)
02070035443529

MAYBANK (NORHAFISZAH JOHARI)
112399135122

FISSTICKER ENTERPRISE

013-6323715 ( General )
norhafiszah@gmail.com

1 comment:

INSPIRASIKU said...

Boleh x kalau akak nk tempah sticker label barangan dapur spt gula, garam dsb?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;