Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, February 15, 2017

storage box for toys

assalam

sebenarnya tak tau apa nak diceritakan dalam blog ni..tapi takboleh dibiarkan lama takde entry..kang sunyi sepi...


No automatic alt text available. 

ok, so kita up  gambar storage box warna pink ni..kat rumah ni bermacam macam jenis storage untuk tosy anak anak... hampir 4 tahun guna Giraffe Rack yang 4 tingkat tu.makin lama makin sakit mata je tengok. 

kondisi superb lagi, so letgo je Giraffe Rack tu kasi ruang untuk  benda lain, so lepas google ,  diorang bagitau yang ada di AEON..

so jalan jalan Midvalley weekend lepas,  singgah AEON untuk beli storage box ni,,anak perempuan 2 orang kan, maka memang pilih PINk la...harganya RM29.90  1 pcs.. saiz besar :)

cukup 2 box untuk mainan mereka..satu soft toys, satu lagi yang kecik kecik. yang besar susun kt atasnya je..

alang alang korang da baca blog ni, jom la singgah blog sticker kami..sticker transparent murah murah je




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;