Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, April 20, 2016

kulit mulus dengan brown soap dari TANAMERA

assalam kawan kawan

tajuk macam ape je kan..tapi memang betul pun!!!

kulit licin je lepas pakai brown soap dari TANAMERA ni..sabun ni salah satu loose item dalam set bersalin TANAMERA. 100% natural herba. takde pewangi tambahan dan sangat selamat digunakan oleh seisi keluarga..

sabun ni ada scrub sekali..rajin rajin gosok pada daki akan hilang dan kulit kadi lembut je..
Gabungan herba dan bijirin jadikan permukaan sabun ni kasar khusus untuk  perlahan-lahan membuang kulit mati. Herba seperti kunyit, halia liar dan kayu manis yang dikenali untuk meningkatkan keadaan kulit secara keseluruhan seseorang




BROWN SOAP:-

HARGA : RM18/PCS
BERAT: 125G

POSTAGE RM7 YA

buy 3 FREE POSTAGE!!!!

nak beli wassap saya ye
0136323715


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;