Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, November 18, 2015

BALI escape 4d3n.

Assalam

CERITA HAMPIR BASI..

kami sekeluarga pergi bercuti PADA ogos 2015. sama Elisa genap 1 tahun..vacation plan   ni dirancang pada Jan 2015. masa ni MAS ada promosi utk Maybank Staff. so lepas tengok rate dia saya rasa agak murah..so cepat cepat grab

kos flight MAS untuk 4 orang termasuk tax semua dalam RM1400 pergi balik.
1 untuk saya, 1 untuk  suami, 1 untuk atirah dan 1 untuk Elisa..Elisa takde seat..

ok la kan..return flight utk 4 org naik MAS harga tu kan..so far hospitaliti untuk MAS takde keraguan..everything was smooth dan relax. terbang dengan kids ni memang better dengan MAS kot..anak selesa.ibu bapa pun selesa..Atirah asyek tengok kartun je dalam flight.adik pulak pergi dan balik memang tidor dalam flight

percutian kali ni bagi saya so so je.sebab nya saya tak sihat. start dari pergi sampai balik.dah la pack giler aktiviti...macam rest tak betul2 rest.so lambat la nak recover demam selesema.

next entry je la ye kita upload gambar, ..heheh


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;