Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, March 18, 2010

yeay!! berjaya menyewa

hehe..akhir nya berjaya juga cari rumah untuk diduduki pas kwen..huhu
last2 dpt umah sewa kt cendana apartment.kat bandar sri permaisuri..huhu..bg ktorang yg bergaji kecik ni..rs mahal la..ikut kan nk cari yg 4ratus je.tp mmg area sri permaisuri ni mmg tak dpt harga tu..
tuan rumah ckp kira ok la dpt 5ratus..huhu..ikut standard sume org sewakan 6ratus..huhu..flat kos rendah yg penara pon cikai2 5 ratus...
once da dpt kt Cendana tu kira ok la...untuk permulaan....klu nk murah ada je..tp jauh.. kat alam damai ke, kajang ke, bandar tasik selatan ke..
tp da ak tak nk melali jammed..amek kt area tasik permaisuri gak..dekat g opis..jalan kaki sajo...hahha.tgk la keadaan sebenar pas kwen camne nnti..
awal bulan 4 encik tunang pindah dlu..pas bulan 5 baru official dok stu..
for this moment ak puas ati je ngn umah tu..nak komen lebey2 tunggu la ada umah sndri ke ape...haha

4 comments:

k|ree said...

huhuhhu...bole la en.suami kita gie keje sama2 ngan hubby awak nnt...huhuhuh...

'maKteH said...

boley sj andai sama waktu..heheh..bkl suami i itu bukan mentor..so die keje tak ikut opis hour..nnti kiree dan suami dtg la ye ke umah sewa ktorang tu..hahha. pas bulan 5 ok..hehhe..umah kosong takde brg2..hahha.takpe yg penting kte da kre berjiran..haha

nin said...

hi there..i bru tau u ade blog..sungguh terkebelakang..n way no worries coz i'm goin to catch up everything faster than u'll know..haha..pesanan ku sile tmbhkan berat badan nnt x cun nk bergaya bersama busana..hee

'maKteH said...

nin: haha..iya nin, ak da ade blog..haha..gedik gler wat..tp tak best pon..haha.si liya juga berpesan begitu kepada ku..katanya pesanan dari ko selepas korang ber hot chat di hotel jue kot ari tu....ak tgh usaha mkan dgn kadar yg lebey bayk..hahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;