Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, February 8, 2010

his birthday...

6.2.2010 genap la umur en. Tunang 25 thun.blur nk bagi hadiah ape thun ni sbb financial tight because nk saving beli brg2 nk kwen..so hadiah lmbt2 pon takpe.hahah. ak plan nk wat party je utk die..die pon tak bajet la rmai nk join. A nite before da ckp da ngn die, soh dtg umah my sis kt putrajya.mkn2 sket..die tak bajet le rmai yg ak ajak…

Act, tak byk sgt pon ak ajak,, my sis’s family, adik2 en tunang yg stay kt kajang, ngn my fren liya whose tak jd g p. pangkor..hihi.. ajak jugak si onni ngn kak mas, tp dorg ada hal tak jd dtg.. ak mask byk juge la.. oleh rs perlukan lg byk perut2 utk abes kan ak ckp ngn en tunaNg so ajak kwn2 celcom die. Tp sorg pon tak available…takpe la, bukan rezeki dorg..

Kakjat keje, gnti skolah utk ry cina,BIL pon keja. Ak g MYDIN sume ngn o-on. Siap bfast kt mamak depan MYDIN presint 15 tu..hehe. sgt hepy membeli belah ngn o-on ni..sporting abes..sume ok je die ckp. Ak tye pendpt die, sume die akan ckp ok…..senang. tak was was wat pilihan..hahha

(Nazrul airil Shah A.K.A o-on)


Sume makanan tu ak msk pg sbtu tu(tak reti sgt pon) tp bedal je..pg tu ak ngn o-on je kt umah. After abes msak2 sume, ak kuar plak kul 3.30pm g amek adik2 en tunang kt kajang ngn o-on. Then ktrg gerak g SR nk beli kek..igtkan nk beli choc banana..tp tkot tak rmai ske pisang ak decide nk beli choc indulgence je.. The party was helD around 6.30p.m. after he finished his woRk on dat day. Ari sabtu die keje .seb baik shift normal..ktrg tggu pas die abes br celeb.

Boleh plak en. Tunang terpikir2 yg ak akan wat kek carrot je!!!..huhu. cis..die tak pkir yg ak akan beli kek kt SR..sbb ak ske sgt wat kek carrot..so bg die kek SR berserta lilin tu juga satu surprise utk die..sbb odw dtg pas keje, die asyek terpikr,makan kek carrot la lagi nmpak nye.. ciss..maybe die igat ak takde passion nk beli kek ke ape?ish..ape la…hihi

A few pics around dat party..my pics tak byk sbb sensor sket..




Selamat ulang tahun ke 25 buat tunang tersayang… SYAHNON…
MAY GOD BLESS OUR JOURNEY TOGETHER..
I LOVE U TILL END

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;