Sunday, November 29, 2020

kopi SIFUU

 Assalamualaikum dan salam sejahtera


ada orang terdekat atau korang sendiri ada masalah kencing manis??? masalah kolestrol tinggi??

masalah angin ??? masalah darah tinggi atau lebih orang cakap PENYAKIT 3 SERANGKAI????


Macam macam produk ada kan pasaran.. boleh pilih ikut citarasa kalian. sekarang ni saya nak share salah satu produk kunyit hitam yang sangat berkesan..untuk yang ada masalah nak telan kapsul kunyit hitam, sesuai sangat minum kopi kunyit hitam jenama SIFUU ni....





Duta produk SIFUU adalah Shamsul Ghau Ghau atau sekarang ni lagi famous dengan panggilan paksu shamsul..



jom kita cerita tentang bahan bahan yang berkhasiat dalam KOPI SIFUU ni...









memang terbukti bahan bahan dalam KOPI SIFUU ni membantu dalam proses pemulihan dalam badan.. dengan mengamalkan secara rutin sepaket sehari, dengan Izin Allah insyaallah akan memberi kesan yang bagus kepada pengamal nya


Kopi Sifuu merupakan kopi pracampuran yang diadun daripada biji kopi bersama madu, gula perang thai, habbatus sauda dan kunyit hitam yang sarat dengan khasiat untuk tahap kesihatan dan kecergasan yang optima. Sesuai untuk dinikmati oleh seisi keluarga.


:KEBAIKKAN/KHASIAT KOPI SIFUU

   Membantu mengurangkan tekanan darah.

   Mengawal penyakit diabetes

   Meningkatkan daya ingatan mengatasi tekanan darah

   Mengawal penyakit diabetes

   Mencegah masalah kanser dan jantung

   Mengawal kadar gula dalam darah

   Sebagai penambah tenaga

   Mengandungi fruktosa dan membekalkan tenaga

   Mengandungi antioksida



tak nak cakap panjang panjang, saya share TESTIMONI KOPI SIFUU ya..ini semua testimoni JUJUR dari para pelanggan kami ..













ok tak?????


nak tau  harga ke???? malas nak  sembunyi sembunyi dari korang semua..saya share ja ye.. korang decide nak teruskan masalah kesihatan atau nak  cari ikhtiar untuk rawat masalah masalah kesihatan tu.. sebab dalam Islam sendiri ingatkan utk berusaha sebelum menyerah :)


harga sebenar RM60 sekotak.TERMASUK POSTAGE 

. tp ada harga promosi utk korang :)




NAK CUBA TRY????


TEKAN JE LINK NI TERUS, SAYA AKAN BANTU KORANG

NAK KOPI SIFUU

NAK KOPI SIFUU

NAK KOPI SIFUU

NAK KOPI SIFUU


jika tak berjaya wasap kat atas tu, wasap no saya ni ya 

01113070582

01113070582

01113070582



nak lagi untung jom la join jadi  ejen.. banyak giler kelebihan jadi ejen ni



  ada 2 cara nak jadi ejen..nak start dengan Rm 50 atau dengan rm350????

  korang tekan je gambar ni terus ya :) nanti saya guide korang terus










Wednesday, April 22, 2020

kunyit hitam merawat pelbagai penyakit

salam kawan kawan...

dah pernah dengar pasal kunyit hitam??? 

apa tu kunyit hitam????

Ini la rupa kunyit hitam.. bukan kunyit yang rosak ok! ini warna kunyit yang ditanam. melalui pelbagai kajian, kunyit hitam dilabelkan sebagai herba ajaib membantu merawat pelbagai penyakit.


so untuk memudahkan cara, kunyit hitam diproses dalam bentuk kapsul untuk mudah dimakan.so takperlu la pergi tanam, giling dan tumbuk utk makan kunyit hitam ni kan....mungkin cara penyediaan secara dirumah tu tak bersih dan dijamin...

Kunyit Hitam ni diproses dan dikilangkan di bawah GMP.so halal dan kualiti terjamin.Apakah kandungan dalam KUNYIT HITAM FA35?  PURI5 diformulasikan dengan menggunakan 100 peratus bahan herba.  Bahan yg digunakan dlm FAR35 ni adalah 100% KUNYIT HITAM sahaja. Cuma dalam kajian, terdapat 2 bahan aktif dlm kunyit hitam iaitu methoxflavone dan bioflavonoids. Bahan aktif bioflavonoids inilah yg mana mampu merawat dan menyembuhkan pelbagai penyakit.






saya jual kunyit hitam jenama FAR35





Antara lain KUNYIT HITAM juga berpotensi merawat dan memulihkan penyakit seperti⤵️⤵️

πŸ’Š Menurunkan atau mengawal gula dlm darah
πŸ’Š Membantu turunkan darah tinggi & kawal darah rendah
πŸ’Š Merawat fibroid,tyroid,tonsil
πŸ’Š Sakit saraf
πŸ’Š Meningkatkan tenaga(prestast seksual)
πŸ’Š Kuatkan otot dan stamina
πŸ’Š Resdung tahap kronik/Alergik/kegatalan serta gastrik
πŸ’Š Menurunkan kolestrol
πŸ’Š Anti gastrik & ulser
πŸ’Š Penghadaman/buasir/sembelit
πŸ’Š Ransang prestasi seksual(wanita)& monopous
πŸ’Š Masalah obesiti
πŸ’Š Migrain&sakit kepala
πŸ’Š Strok & jantung
πŸ’Š Buah pinggang/lutut/sendi
πŸ’Š Kebas2


antara banyak banyak khasiat, kebanyakkan pelanggan saya inform tentang KEBERKESANAN  dalam merawat kadar GULA  (kes kencing manis) so dapat menurunkan paras gula dalam darah...




Ok kat sini saya share testimoni dari para pengguna kunyit hitam..insyaallah kita berikhtiar...yang menyembuhkan tu kerja Allah..kita sama sama usaha..



















Berbalik kepada harga tak payah risau ye.  Sebab saya nak bagi special harga untuk tuan ni..

Kalau tak harga normal sekotak RM130.

πŸ•°πŸ•° KUNYIT HITAM FAR35 FLASH SALE!! ⏱⏱⏱

Demi kesihatan tuan....

HARGA ASAL : RM130

Harga Semasa:
▪ 1 kotak RM75
▪ 2 kotak RM120

Tapi sempena flash sale HARI INI

πŸ’₯🌟 PROMOSI KASIH SAYANG πŸ’₯🌟

1⃣ kotak RM65  / SS: RM70

        nk lebih jimatπŸ’°
2⃣ kotak RM120 


         nk lebih jimatπŸ’°
3️⃣ kotak RM170


      Jimat juga jika ambil...
4⃣ kotak RM200 




FREE POSTAGE SYG SYG

senang je macam ni..korang terus ke klik link ni tau.  terus masuk ke whatsapp sy.saya akan reply secepat mungkin...


Wednesday, March 4, 2020

Stress punca lambat period

first entry for 2020

lama nya tak menaip dalam blog ni...password pun da lupa...banyak sangat nak story dalam blog ni.kekangan masa adalah alasan terbesar.

cerita tentang period ni memang isu agak besar untuk wanita berkeluarga terutamanya.. sama ada nak tambah bilangan anak atau tak mahu menambah lagi ahli keluarga..

sebelum ni banyak je artikel share pasal pelbagai masalah penyumbang kepada masalah period ni.. 
sis tak aware sangat sebenarnya sebelum ni sebab sis takde isu lambat period ni.plus minus 1-2 hari tu biasa la...

tapi sejak 3-4 bulan lepas, sis perasan  lewat benar period datang.. kadang seminggu lambat, kadang 10 hari lambat..iye la bila da lambat memang risau bab "mengandung" lagi...Izzam baru nak masuk 2 tahun bulan 6 ni, so kalau boleh biar la Izzam jadi anak bongsu lama sikit….even sis konfiden je tak pregnant, bila dah lambat lama sangat, sis memang risau...

kawan opis cakap stress kot…. 


Betul la tu!!!

stress di tempat kerja memang penyumbang terbesar sebenarnya. pluss kurang minum air putih.so system dalaman kurang bertindak secara efision. dipendekkan cerita, sejak isu COVID19 ni, company kami buat split operation. so sis kena based luar KL,crucial unit je kena based luar KL....so kami stay dekat Cyberjaya...

kat sana suasana berbeza sangat. iye la sebelum ni office dalam MALL kot! makanan bersepah. hari hari TEALIVE aje..macam mana tak gemuk..kuih pun banyak….air kosong minum skit je..
Bila dekat Cyberjaya ni, tempat makan susah… strict operation. Air kosong pun tak disediakan lagi. sis bawak setiap hari sebotol besar air kosong dari rumah..dan surprisingly sis habeskan air tu dalam tempoh bekerja..


stress pun minimal sangat….sebab kerja jauh dari opismate dan suasana opis kan...jauh dari bos...tp beban keja macam biasa je...tp stress yg lain2 tu takde..so free mind sikit sis kt opis baru tu....dan kekurangan stress tu membuatkan cycle period sis kembali normal.....alirannya pun bagus… 

betullah, ape artikel selalu share tu... avoid stress dan minum air kosong banyak banyak...walaupun begitu, berat sis masih tak turun lg.....bila nak kurus balik ni…...huhuhuhu

Thursday, July 4, 2019

Beli rumah 2019 tanpa deposit?? Canopy hills tanpa deposit

Assalam...

Nak beli rumah pening nak pikir deposit kan.ni haa..nak share satu projek kondo baru dekat area KAJANG2. Bakal dial 2022..cantik dan faciliti banyak..

Paling best dekat MRT KAJANG2. Dekat pasaraya..stesen bas,hospital,universiti..senang cerita lokasi sangat Stategik!!!!!

Bayar je booking dulu RM1000.Then kita proses loan..banyak free tau..stamp duty..law fee..

Jom la tengok rumah contoh.korg jangan lama lama sangat pikir.unit da nak abes tau..tinggal yg overprized je nnti rugi la..paling laku utk investmen sebab dekat universiti dan bandar..













CONOPY HILLS , KAJANG 
CONDO MEWAH
BERKONSEPKAN HOTEL  (3 Tier Security)
HARGA BERMULA RM230K


Booking HANYA 
--------------------------
- RM1000 only!
- RM0.00 Downpayment
- Free semua legal fees, stamping & disbursement
- Free Aircond
- Freehold
- Lokasi strategik

Largerst swimming pool with more 30 Facilities World Class

Kemudahan Berdekatan
--------------------------------------
* KTM Station
* Shopping Mall (Econsave, Mydin, Tesco)
* Rafflesia International School
* Secondary & Primary School
* Free bus shuttle ke KTM, MRT & UKM

Sesuai untuk Own Stay atau investment

Whatsapp me for viewing
Fisz  0136323715



www.wasap.my/60136323715/kondocanopihills
www.wasap.my/60136323715/kondocanopihills


Monday, May 27, 2019

sticker botol air transparent murah murah je!!!

assalam semua

salam ramadhan yang ke 22.. macam mana ramadhan kalian tahun ini? persiapan raya macam mana pulak.. tahun ni kami seperti biasa... sederhana tapi tidak dilupakan elemen glamor raya gitewww.. mesti la kan... nak raya takkan biashe biashe...


ok, straight to the point, nak share dengan korang  sticker transparent yang murah murah je, tapi KUALITI TIP TOP.. cantik sangat bila da tampal pada botol air korang. baru la tak bogel botol air jualan korang tu..

murah murah tu berapa ye bang???? selalu orang tanya walaupun dalam gambar iklan sy da letak harga.. tkpe dik. akak cerita sekali lagi.. sticker size 9cm x 5cm transparent ni harganya RM33 untuk 100pcs.. masih harga lama sejak bertahun tahun lamanya.. kami maintain kan aje harga untuk kalian semua,.,


sticker ni KALIS AIR. cetakan nya jugak KALIS AIR... pasang elok elok pada botol. pastikan masa pasang tu, permukaan botol adalah kering.. kalau botol air korang da sejuk beku, boleh jugak tampal. masa nak tampal tu gosok la dengan kain then laju2 lekatkan sticker. jgn lepas gosok biar lama pulak, nanti permukaan tersebut basah balik


meh la tengok gambar je..

SIZE: 9cm x 5cm
CETAKAN HITAM RM33/100pcs
CETAKAN PUTIH RM60/100pcs



Tiada penerangan foto disediakan.

Imej mungkin mengandungi: satu atau lebih orang
Tiada penerangan foto disediakan.
Imej mungkin mengandungi: minum

Tiada penerangan foto disediakan.

Imej mungkin mengandungi: satu atau lebih orang


Imej mungkin mengandungi: lilin dan teks

Imej mungkin mengandungi: minum

Tiada penerangan foto disediakan.



ada banyak lagi gambar sebenarnya. nanti korang skroll dalam ig kitorang k..

saya bagi link siap siap..just tekan je link tu k., direct masuk IG kami...

                      




korang jangan DM atau PM ya. terus je Wassap kami .lagi cepat...








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;