Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Sunday, November 20, 2016

Promosi Kembali ke Sekolah .. Sticker Nama KALIS AIR

assalam semua..

NOVEMBER going to end... so macam biasa CUTI SEKOLAH pun bakal bermula..hip hip Hooray..masa paling seronok  untuk anak anak.dapat berehat dan bercuti panjang..ada yang pulang ke kampung untuk habiskan masa dengan atuk nenek, ada jugak yang berkerja keras ke kelas tuisyen,ada yang lepak je kat rumah..ada jugak yang join kem Motivasi kan??? apa pun ENJOY your day ok!!

tapi jangan lupa buat persiapan awal untuk sesi persekolahan 2017 ya..selalu yang amek port bab bab ini tidak lain tidak bukan IBU/MAMA dan seangkatan dengan nya la kan..

salah satu persiapan awal adalah LABELKAN barangan anak anak..untuk anak anak yang masih kecik part paling KRITIKAL adalah pensel warna, pembaris, pen..selalu je tertukar dan kebanyakkan nya HILANG..heheh..jangan risau..jom labelkan barangan anak anak dengan sticker KALIS AIR dari FISSTICKER

sticker murah dijamin KUALITI BAGUS..KALIS AIR, TAHAN PANAS, MELEKAT KUAT...dan yang penting MURAH je..

sticker kita bermula rendah je RM5 utk 100pcs :)

jom kita tengok contoh  contoh ya...

kali ni kita  sertakan sekali kod tulisan dan kartun utk senang ibu /anak anak pilih.tp optionnya 10 sahaja ya...sebab nanti lagi banyak option lagi pening uols nak pilih..hehhe

INI STICKER PALING KECIL DAN PALING MURAH YA
size : 2.2 cm x 0.9cm
harga: RM 5  untuk 100 keping


INI STICKER KECIL DAN PANJANG SIKIT
size : 3.0 cm X 1.0cm


harga: RM 10  untuk 100 keping















OKEY... Dah faham kan,,apa lagi meh la cepat cepat whatsapp team kami ya

019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715

Dah lekat contoh contohnya macam ni ya :)















DAN KALAU KORANG CARI STICKER SIZE LAIN LAGI, MEH LA  JENGUK TERUS INSTAGRAM KAMI YA..BANYAK JENIS LAGI ..BOLEH TENGOK CONTOH2..


jangan lupa follow K :)..LIKE je link bawah ni..akan terus ke IG kami :)


Monday, November 14, 2016

JOM CANTIK CANTIK KAN DAPUR dengan sticker kalis air :)

assalam

fissticker ada promosi baru buat kalian semua,...

khas buat para ibu ibu..isteri2 wanita wanita dan semua lah..yang rasa kepentingan melabelkan barangan dapur korang..

STICKER KALIS AIR DAN LEKAT KUAT :)

ok mari lihat contoh gambar gambar yang sudah siap dilabelkan..so senang lah kita mengenal pasti jenis rempah,tepung, gula ,garam di dapur tu kan..


RM 8  untuk 10pcs





kenapa perlu tempah sticker???

supaya seragam dan kemas!!!
itu motif utama..

dan mudah orang lain selain tuan punya dapur tahu isi dalam bekas korang yang cantik2 tu..


sila refer katalog ye....










TYPE FONT:




CARA NAK TEMPAH????


WHATSAPP :013 6323715 @ 019 6000262
WHATSAPP :013 6323715 @ 019 6000262
WHATSAPP :013 6323715 @ 019 6000262
WHATSAPP :013 6323715 @ 019 6000262

-bagi KOD DAN JENIS TULISAN
-LISTKAN SENARAI NAMA YANG MAHU DIPRINT

JOM KITA TENGOK CONTOH CONTOH



















Saturday, November 12, 2016

STICKER TRANSPARENT CETAK PUTIH AWESOME!!1

assalam semua para usahawan dan para pembaca...

mencari sticker transparent ya???? Fissticker memang ada sticker transparent yg berkualiti, dan murah..kami jual murah murah je...Minimum order 100pcs je..so mampu untuk dimiliki..boleh buat labelkan barang barang perniagaan atau peribadi..

Laku keras sticker transparent ni ramai amek utk botol minuman..memang classy dan yang penting murah berbaloi baloi..

kalau tak nak baca banyak banyak terus je whatsapp team kami ya :-

0196000262 /  0136323715
0196000262 /  0136323715
0196000262 /  0136323715
0196000262 /  0136323715
0196000262 /  0136323715

Ok , entry kali ni khas buat syg syg yang ingin cari sticker transparent tapi cetakan PUTIH..cetakan PUTIH kami memang awesome sangat.KUALITI HOTSTAMPING uols..so PUTIH nya memang terserlah sangat...

tak percaya ke? ni haa..meh tengok sample nya.. gambar gambar ni kita dapat dari customer kita ya...jangan lupa follow tau..






Jom follow ig dia ya :
IG: 



 jom tengok contoh lain... cetak putih ni meletop bila tampal kt botol minuman latte..memang naik uols warna putih tu...





jom la jenguk IG:









JOm follow:
IG: @tsofiahhomemade


selain dari minuman, paling ramai cari sticker transparent cetak PUTIH ni adalah peniaga KOSMETIK..
bila da lekat sticker yang bercetak putih ni naik betul seri kosmetik  selepas ditampal pada botol/penutup botol yang berwarna gelap..








ok. selain tu ada jugak pilih utk wedding/engagement..




okey, nanti kita sambung lagi ya
apa pun jangan lupa follow IG kami ya..disitu ada 1900++ gambar yang terkini..

ini IG kami ya:. klik je link tu, akan terus ke instagram kami



JIKA NAK BUAT TEMPAHAN TERUS JE WASSAP KAMI SENANG....


0196000262 /  0136323715
0196000262 /  0136323715
0196000262 /  0136323715
0196000262 /  0136323715




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;