Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, September 27, 2016

JoM order sticker murah!!!

assalam

sekarang ni ramai yang jual tudung sendiri kan..nak nampak exclusif tudung /shawl tu boleh tengok dari segi packaging jugak.. kadang kadang tudung or shawl tu sama je material dia..tapi orang jual lain lain harga .. bila berkotak dan berlabel cantik harga tudung jadi mahal

kami di fissticker ada jual sticker transparent/bila lekat kt plastik je nampak sungguh exclusif..tak perlu berbelanja lebih..boleh save kos dalam masa yang sama shawl korang berbungkus plastik yang gojes

plastik shawl pun kami ada jual tapi fokus kami lebih kepada sticker. sebabnya plastik shawl maybe korang boleh dapat lg murah dari kami jual

so kami jual sticker je..tp yang takde plastik transparent tu boleh la beli dari kami..tp postage mahal sikit sebab plastik kan berat.sticker ringan je

detail tentang sticker

size: 9cm x 5cm 
material:  polyester transparent

cetakan hitam = rm 33 utk 100pcs
cetakan putih = rm60 utk 100pcs
cetakan gold= rm 90 utk 100pcs

pos rm 4 -POS EXPRES

selalu orang amek cetak hitam je

tempoh siap? 1-2 hari bkerja ye

Korang cepat2 whatsapp kami ya
019 6000262 @ 013 6323715
019 6000262 @ 013 6323715
019 6000262 @ 013 6323715

JOM TENGOK GAMBAR NAK????

















CEPAT CEPAT!!!!! NAIKKAN SERI PACKAGING ANDA!!!



Tuesday, September 6, 2016

cerita peribadi dan sticker perfume

assalam dan selamat pagi..

sudah lama tak bercerita santai tentang kehidupan seharian ..entry terbaru banyak berkisar tentang perniagaan kecil kecilan..terutamanya sticker kalis air yang kami usahakan bersama sekarang ni:)

hari ni sudah 6/9/2016...sudah hampir 5 bulan saya  berkerja dari rumah..bermajikan kan diri sendiri dan suami..tidak lagi bekerja di syarikat swasta yang gah lagi besar..yang berbonus berbulan bulan..yang berKPI tinggi... 8.45 untul 5.45 yang mana tak boleh balik tepat 5.45 dan selalunya smpai rumah sesudah magrib...tiada lagi...

sekarang ni berkerja sendiri ..bangun pagi,petang, malam asyek berfikir tentang perniagaan yang dijalankan sendiri... bagaimana nk kembangkan..bagaimana nak stabilkan...bagaimana mencari idea baru.....sentiasa berfikir berfikir berfikir....

mencabar sebenarnya....

seronok....

rasa berbaloi dan keberkatannya....

anak anak membesar dengan sihat..
alhamdullillah


Elisa sekarang ni memang 24jam kat rumah je,,berkepit di rumah..bangun lambat pagi2..hehe..mama ada kat rumah kan!..tengok anak membesar dari hari ke sehari rasa sangat awesome!!!1

dulu masa Atirah membesar tak nampak sgt..sebab separuh hari dia di nursery...esoknya pergi lagi..pergi lagi..tengok anak mama da besar dah... dengan Elisa yang berkepit 24 jam rasa sangat lainnya..terasa dia makin hari makin tinggi..dengan vocab dan patah perkataan baru ..rasa terharu dan touching di situ..hahhahah..

alhamdullillah perjalanan hidup yang indah...

okey la...saya tau adik2 saya suka baca blog ni..hahha..diorang sendiri tanya kenapa jarang update macam dulu..jawapan paling tepat adalah  FAKTOR USIA...

syukur adik adik saya dapat kerja yang bagus...Mat pizi dah dapat kerja di International School di PJ.alhamdulillah.... Hasmah pun dah dapat tukar ke Hosp Serdang....tahniah..tak perlu berjauhan dengan anak suami lagi..semoga kalian menjadi pekerja yang dedikasi :) ..rezeki di berkati.. amin..


okey..last but not least...

jom jamu mata dengan sticker kalis air dari FISSTICKER...hari ni nk share sticker kecik kecik je la,,


sekarang ni dan selamanya laris sangat sticker RM5/100pcs ni..ramai peniaga perfume beli..tak putus-putus...alhamdulillah





sticker nama anak anak pun banyak pilih yang RM5 ni..kalis air dan murah!!!!


okes la apa apa hal nak order sticker pls direct wassap ya

013 6323715  @ 019 6000262
013 6323715  @ 019 6000262

013 6323715  @ 019 6000262

013 6323715  @ 019 6000262

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;