Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, June 30, 2016

update tentang sticker 7cm

ASSALAM,


nak cari sticker bulat 7cm ke?????

ni ha..tak yah cari jauh jauh,.Fissticker ada sticker bulat 7cm

minimum order 100 pcs je

harga berapa???

rm45 utk 100pcs je* tak TERMASUK POS

kalau beli 1000pcs dapat harga rm380 free postage


CETAKAN HITAM  shj













IG: Fissticker
whatsapp kami untuk order

013 6323715

019 6000262

POSTAGE SETIAP HARI ISNIN/ RABU/ JUMAAT.

UNTUK SELF COLLECT HANYA PADA HARI POSTAGE YA.

SELF COLLECT BOLEH DIBUAT DI RUMAH KAMI



KAJANG, SELANGOR

200pcs NON WOVEN BEG

Assalam

salam ramadan 1437H ...hari ni dah masuk ramadhan yang ke-23... macam mana ramdhan kalian tahun ni?semoga sukses hingga hujungnya ya..dan macam mana persiapan raya korang tahun ni...banyak benda kena cut cost sebab sume benda naik harga kan!!!

eh jap jap.nak cari beg NON WOVEN ke??? tahu tak maksud NON WOVEN ni apa?


kain Non woven dibuat dari serat (wool/ cotton atau lainnya) dan boleh dikitar semula.sebab tu ramai pilih beg NON woven  untuk support misi Kitar Semula bagi elak pencemaran. dan selalunya Beg Non Woven ni tidak dijahit menggunakan benang ya,

di FISSTICKER, selain dari sticker  kami jugak supply beg NON WOVEN yang kosong dan menyediakan khidmat printing beg NON WOVEN. kami guna teknik SILKSCREEN YA..lebih tahan lasak ye kawan kawan

ini antara projek kami yang sempat kami simpan gambar nya..untuk CIKGU MURNI dari Cheras. 200pcs beg Bercetak 1 warna.






jangan segan segan hubungi kami untuk sebarang pertanyaan. 

untuk beg kosong kami akan mintak FULL payment before delivery ya.POSTAGE will be absorb by customer..1000pcs ke atas FREE DELIVERY CAS. tempoh order hingga delivery adalah 2-4 hari ya syg2.

untuk beg kosong berserta cetakan, 60% payment upon order confirm. baki 40% bila kami da siap cetak dan bersedia untuk delivery.
OSTAGE will be absorb by customer..1000pcs ke atas FREE DELIVERY CAS. tempoh order hingga delivery adalah 5 - 10 hari ya



macam mana nak order...

refer katalog ni dulu...nak size apa  then terus je wassap kami ya




013 6323715 / 019 6000262
013 6323715 / 019 6000262
013 6323715 / 019 6000262
013 6323715 / 019 6000262
013 6323715 / 019 6000262


Wednesday, June 29, 2016

hujung ramadan...macam mana persiapan raya 2016?

assalam
lama tak mencoret perihal peribadi kat sini..

macam mana persiapan raya korang hari ni>
today flat sangat sebab smlm berbuka tak makan nasi..then sahur terlepas...kuar plak g pos, then cari perabot sikit..cuaca panas terik..dan saya seriusly mcm budak tadika baru belajar puasa...serius tak tahan..hhhu.melepek habis

nasib baik si suami gagah perkasa..dia la setelkan sume,nak dukung anak pun i is tak larat..bukak kan plastik aiskrim anak pun pas kt suami..nampak tak teruk gile mak dia puasa hari ni..hahhahahha

ni dah malam baru cargas sikit..

baju raya kami tahun ni sume buat sendiri..opss silap bukan sume..2 pasang je buat sendiri..mak saya buatkan...1 pasang lg beli dari kawan sy AZALEA Collection.Jubah Hitam untuk raya ke tiga..

Raya pertama insyallah light Yellow, raya kedua insyallah Dark PINK...tp tak tau la cammana raya tahun ni kan.raya tahun ni kami beraya di Kuala Nerang Kedah.turn beraya rumah saya..hoooyeah,seronok tu biasa la kan...harus lah berganda2 raya di rumah sendrii..member member ramai kan...sanak saudara pun ramai...

 baju suami je sume beli..hehe
takde buat buat

ada yg rindu nk tgk kami kami ke..haha.ini pic paling terbaru :) time teman papa shoping


Elisa dan Atirah pakai baju dari POPLOOK ya.skirt jeans mama dr MCC.
tudung sempoi dari AIDIJUMA.


Atirah sudah 5 tahun...Elisa pulak bakal masuk 2 tahun bulan 8 ni

okes..nanti sambung lagi..elisa da ajak tido..sudah smpai waktu tdonya

p/s : masih ada sudi membaca ke blog ni..if ada cuba komen sikithahhahahah


Monday, June 20, 2016

non woven bag kosong dan printed murah murah

Assalam..

korang tercari cari pembekal NonWoven bag berserta printing untuk produk jualan atau untuk majlis yang anda anjurkan?? pening pikirkan pembekal yang memberi kan harga yang super berpatutan???

cepat whatsapp saya untuk tempahan atau pertanyaan lanjut


OLEH SEBAB RAMAI USAHAWAN MUDA BARU NK START BISNES, MAJLIS KERAIAN DALAM JEMPUTAN YANG SEDIKIT, KAMI KURANGKAN MINIMUM ORDER

UNTUK BEG  KOSONG, MINIMUM ORDER 50PCS. HARGA BERMULA RM1.70

UNTUK BEG+ PRINTING MINIMUM ORDER 100PCS . HARGA BERMULA RM3.70

* DEPEND PADA SIZE DAN CETAKAN YA























 beg kosong ready Stok!!!!


Free delivery within Lembah Klang

UNTUK POSTAGE:
HANYA  PADA HARI RABU  DAN JUMAAT SAHAJA.



WHATSAPP ONLY
 013 6323715
013 6323715

013 6323715

Tuesday, June 14, 2016

nak kulit cantik berseri-seri???Jom try DESI DAMAYANTI skin care

assalm

korang tercari cari lagi skin care yang sesuai untuk kulit korang ke?nak raya da ni  macam macam pikirkan..selai baju raya kasut raya  tudung raya...kulit pun kena la outstanding jugak...baju da memahal..tudung da memahal..kang kulit buat hal tak best je kan..

ramai try set trial DESI DAMAYANTI ni..feed back terbaik la..hehe



SET LENGKAP DESI DAMAYANTI SKIN CARE ORIGINAL YA...
ADA 4 ITEM
*FACIAL SOAP
*SMOOTH LOTION
*NIGHT CREAM
*DAY CREAM

ADA FREE GIFT UTK SETIAP SET:-
*SA PATI IBU PUTIH 
*SA PATI STRAWBERY

Rajin tak nak baca kegunaan dan kelebihan dia???
=========================================
FACIAL SOAP 120ml

🏮Sabun cair untuk membersihkan muka dan leher dari kotoran yang menempel dan dapat mengencangkan kulit muka kita. 
🏮Facial Soap ini berfungsi untuk membersihkan kulit anda dari kotoran-kotoran yang menempel.
🏮Mengandung ekstrak papaya, sehingga anda akan merasa kulit anda lebih cerah dari waktu ke waktu.

SMOOTH LOTION 100ml
🏮Pembersih dan penyegar kulit muka dan leher
🏮dapat mengurangkan jerawat dan kulit kusam kembali bersih putih dan bersinar.
🏮Smooth Lotion berfungsi sebagai pembersih lanjutan bagi kulit anda. Setelah kotoran-kotoran yang terdapat pada permukaan kulit anda diangkat oleh facial soap, smooth lotion membersihkan kotoran-kotoran yang sudah mengendap sekian lama di permukaan kulit anda, namun karena telah mengendap sekian lama, kotoran ini menjadi sukar untuk diangkat. 
🏮Dengan menggunakan smooth lotion, kotoran-kotoran tersebut dapat terangkat, sehingga kulit wajah anda akan terlihat lebih cerah. Selain itu, apabila kulit anda berjerawat, smooth lotion juga membantu mengeringkan jerawat pada kulit anda.

SMOOTH LOTION SUPER 100ml
🏮Ramuan yang lebih khusus untuk masalah jerawat yang kritikal, pori terbuka dan masalah "black/white head" .
🏮Mempunyai agen tambahan bagi mencegah bakteria punca jerawat.Diperkaya dengan Vitamin C dan E bagi memudarkan dan mencerahkan parut hitam lama ataupun baru.
🏮Mengawal penghasilan minyak berlebihan di muka yang menjadi salah satu punca jerawat.
🏮Sebagai agen "booster" bagi memaksimumkan penyerapan nutrien Daily dan Nightly Cream.
🏮Dapat merawat kewujudan pigmentasi dengan berkesan kerana ianya mudah meresap dan tidak meninggalkan sisa dipermukaan kulit.
🏮Membersih jauh ke dalam liang roma yang tersumbat akibat penggunaan kosmetik, minyak dan pencemaran.
🏮Menanggalkan sel kulit mati dengan effective dan meningkatkan proses penggantian kolagen kulit

DAILY CREAM
🏮Cream siang dipakai pada pagi sampai petang untuk melindungi kulit wajah kita dari sinar matahari dan dapat menghilangkan flek hitam dan meremajakan kulit muka.
🏮Daily cream berfungsi sebagai sunblock SPF 30 yang dapat menjaga kulit anda dari sengatan matahari yang dapat merosak kulit anda dan menangkal radikal bebas bebas yg dapat menyebabkan pigmentasi pada kulit (flek-flek dan warna kulit tidak merata) serta warna kulit menjadi kusam

NIGHT CREAM
🏮Cream malam dipakai pada malam hari untuk memutihkan kulit muka dan leher. 
🏮Dapat juga di gunakan untuk menghilangkan kerutan yg ada disekitar muka kita dan mengecilkan lubang pori pori. 
🏮Nightly cream mengandung ekstrak pepaya, vitamin A, vitamin C dan vitamin E serta benzoyl. 
🏮Vitamin A sangat ampuh untuk membantu mengeringkan jerawat pada kulit dan menstabilkan kondisi kulit. Vitamin C dapat mencerahkan kulit dan membuat kulit putih merona.
=========================================

ok, dah abes baca ya..congrates..
nak order???
meh wassap cepat..nak melawa time raya kan..jom jom
whatsapp
<<< DESIDAMAYANTI>>>>>>

KE
013 6323715
013 6323715
013 6323715

Please aware ya..banyak tabita tiruan...
Desi Damayanti adalah ORIGINAL

JOM TGK GAMBAR SET NI












SKIN CARE TERBAIK 2016- DESI DAMAYANTI ORIGINAL CV TABITHA

Salam korang,,
nak share skin care yang sedang saya guna sekarang,serius best je kulit...bersih sekata...kulit makin cerah...jerawat???sgt susah nak naik../

nak ni ha!!!!

jangan terpedaya dengan tabita glow ke apa ke..sekarang dan takde tabita ye..jangan tertipu denga tabita tiruan tau..




yang ORIGINAL PACKING MACAM NI YA!!!!! PLEASE CAREFULL

Saya ajen Desi Damayanti yang ORIGINAL shj.









ibu ibu, dan para wanita,,nak kelihatan cantik berseri hari raya nanti???skin care sekarang asyek naik jerawat je????
impikan kulit wajah yang 👇
🌺 BERSIH LICIN TANPA SEBARANG CELA ❔
🌺 CERAH SEKATA & GLOWING ❔
🌺 HALUS GEBU DAN NAMPAK LEBIH MUDA ❔
🌺 Dan lagi2 best kalau boleh KELUAR RUMAH TANPA PERLU PAKAI MAKE UP YANG TEBAL ❔
.
.
Jom tukar skincare anda kepada 👉 DESI DAMAYANTI SKINCARE CV TABITA 😍😘😉
skin care terbaik utk serikan wajah, kulit putih mulus,,,
Kesan seawal 3 minggu.ramai jatuh cinta dengan nya.cuba trial set pun dah menjadi..
Tak percaya ❔Meh try dulu, sure jatuh hati sbb mmg terbukti DDS CV TABITA berkesan..

nk trial set je??
boleh je.
*FREE POSTAGE tau

cepat wassap saya ya

013 6323715
013 6323715
013 6323715
013 6323715

nak tampil menawan di pagi raya??? cepat la wassap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;