Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, May 24, 2016

STICKER 5CM BULAT YANG MURAH

ASSALAM,


nak cari sticker bulat transparent ke?????

ni ha..tak yah cari jauh jauh,.Fissticker ada sticker bulat 5cm

minimum order 100 pcs je

harga berapa???

rm35 utk 100pcs je

kalau beli 1000pcs dapat harga rm310 dan free postage

ADA CETAKAN HITAM / GOLD/ PUTIH




















































ok dah la .. nanti tak larat korang nak scroll kan..'

more picture di ig kami ya//meh la follow:-

IG: Fissticker

whatsapp kami untuk order

013 6323715

019 6000262

POSTAGE SETIAP HARI ISNIN/ RABU/ JUMAAT.

UNTUK SELF COLLECT HANYA PADA HARI POSTAGE YA.

SELF COLLECT BOLEH DIBUAT DI RUMAH KAMI

KAJANG, SELANGOR



Monday, May 16, 2016

STICKER PLASTIK TUDUNG

assalam

alhamdulillah rezeki dari Allah..terima kasih kepada pelanggan yang sudi tempah sticker transparent cetakan hitam pada fissticker ya.. even cetakan hitam je kan!...

untuk pengetahuan semua, kami FISSTICKER ada mneyediakan sticker transparent yang kalis air dan harga pula murah serta berpatutan.

kali ni saya nak bagi contoh sticker yang dilekat pada plastik tudung.nampak lebih exclusive gitu

INFO STICKER:
SIZE; 9CM X 5CM
MATERIAL: TRANSPARENT
CETAKAN HITAM
HARGA : RM33 UTK 100PCS
ISTIMEWA UTK 1000PCS RM 280 TERMASUK POSTAGE

WHATSAPP KAMI YA
013- 6323715 / 019 6000262

EMAIL:
norhafiszah@gmail.com

IG:
@fissticker













PROMOSI 20% DISKAUN UNTUK CETAKAN GOLD DAN PUTIH

assalam

bermula 15  May 2016 kami FISSTICKER ada buat diskaun istimewa untuk cetakan gold dan putih..
cantik sangat cetakan putih dan gold ni. nampak exclusive dia tu :)




mari lihat contoh dari customer saya ya













WHATSAPP KAMI YA
013- 6323715 / 019 6000262

EMAIL:
norhafiszah@gmail.com

IG:
@fissticker

READY STOK: BAJU KURUNG KANAK KANAK 2016

as-salam

saya ada menjual baju kurung kanak-kanak yang diperbuat daripada kain cotton yang sejuk dan lembut..sesuai untuk kanak2 menggayakannya di majlis kenduri atau apa sahaja yang difikirkan bersesuaian....lagi lagi dah nak dekat bulan ramadan ni..sesuai sangat la si kecil berbaju kurung ikut kita ke surau untuk terawih kan..anak saya memang every Friday kena berbaju kurung untuk sekolah KEMAS dia, sangat la berguna baju kurung ni..

Atirah start mengaji rumah cik Mun minggu lepas. so malam malam kena berbaju kurung la dia pergi mengaji Iqra :)



harga yang kami tawarkan adalah sangat berpatutan...mari la lihat dan feel free to whatssaot saya if interested..

semua baju kurung ini harganya rm39 setiap pasang..harga tersebut tidak termasuk harga pos

harga pos untuk semenanjung adalah rm7, manakala untuk sabah dan sarawak adalah rm10

buy 3 FREE POSTAGE

SEMUA BAJU ADALAH READY STOK DAN POSTAGE DILAKUKAN SEHARI SELEPAS BAYARAN.


BK 03
1Y- 
2Y- 
3Y- SOLD OUT
4Y-
5Y-   


BK 01
1Y- 
2Y- SOLD OUT
3Y
4Y- SOLD OUT
5Y- SOLD OUT


BK 05
1Y- 
2Y- 
3Y-
4Y-
5Y-   


BK 04
1Y- 
2Y- 
3Y-
4Y-
5Y-   

BK 04
1Y- 
2Y- 
3Y-
4Y-
5Y-- SOLD OUT

\
BK 02
1Y- 
2Y- 
3Y-
4Y-
5Y-   


BK 06
1Y- 
2Y- 
3Y-
4Y-
5Y-   


WHATSAPP KAMI YA
013- 6323715 / 019 6000262

EMAIL:
norhafiszah@gmail.com

IG:
@fissticker



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;