Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, April 25, 2016

sticker botol kalis air murah murah

assalam

update blog lagi berkenaan dengan sticker..saya nak share hasil sticker dan antara produk produk yang telah dilekat dengan sticker  ya

fokus kali ni pada size yang extra hot ni

SIZE: 9CM X 5CM
MATERIAL: TRANSPARENT
HARGA: RM33/100PCS

whatsapp kami ya utk fast response

013 6323715-fisz
019 6000262-syah






















Wednesday, April 20, 2016

kulit mulus dengan brown soap dari TANAMERA

assalam kawan kawan

tajuk macam ape je kan..tapi memang betul pun!!!

kulit licin je lepas pakai brown soap dari TANAMERA ni..sabun ni salah satu loose item dalam set bersalin TANAMERA. 100% natural herba. takde pewangi tambahan dan sangat selamat digunakan oleh seisi keluarga..

sabun ni ada scrub sekali..rajin rajin gosok pada daki akan hilang dan kulit kadi lembut je..
Gabungan herba dan bijirin jadikan permukaan sabun ni kasar khusus untuk  perlahan-lahan membuang kulit mati. Herba seperti kunyit, halia liar dan kayu manis yang dikenali untuk meningkatkan keadaan kulit secara keseluruhan seseorang




BROWN SOAP:-

HARGA : RM18/PCS
BERAT: 125G

POSTAGE RM7 YA

buy 3 FREE POSTAGE!!!!

nak beli wassap saya ye
0136323715


Tuesday, April 19, 2016

PROMOSI STICKER PRA RAMADAN 2016-STICKER KALIS AIR MURAH

assalam

kali ni Fissticker adakan promosi super hebat untuk para pelanggan setia..nak cari sticker kalis air??nak cari yang murah??
ramai nak cari sticker transparent murah murah kan..cepat roger sementara promosi masih berjalan
roger je kami ya

whatsapp: 0136323715 atau 0196000262

meh tengok promosi kami..beli 1000pcs memang untung!!!!!





Monday, April 18, 2016

PROMOSI : STICKER BALANG KUIH RAYA MURAH

assalam

fissticker ada 1 sticker baru khas untuk rempeyek/kerepek/balang kuih raya dan sebagainya

size: 8cm x 5cm
bentuk: 0val
harga:rm37/100pcs




tapi

fissticker ada promosi ramadan!!!!

harga kami lebih murah dan jangan risau bab printing sebab sticker kami semua kalis AIR!!!!

berapa harga promosi??

RM 32 untuk 100pcs(kena tambah kos pos RM4 dan design rm10)

RM165 utk 500pcs (FREE POS)

RM280 untuk 1000pcs(FREE POS+FREE DESIGN)


macam mana nak order ni????

cepat cepat wassap kita ye

013 6323715 (fisz)
019 6000262 (syah)

email:
norhafiszah@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;