Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, January 27, 2016

BUSY DENGAN STICKER

Assalam

makin jauh dari update blog ni.tak macam tahun tahun sebelumnya..pergi bercuti sampai berentry2 post nya sebab nak upload gambar.
tapi since last year da makin malas upload gambar bercuti.tak sempat transfer  dek kerana kekangan masa

entry bercuti di Bali bulan 8-2015 yang lepas masih tak upload gambar..hehe

sekarang ni apa buat???

busy dengan kerja opis yang sentiasa ada tak abes3.ehhe.
busy dengan partime bisnes.
alhamdullilah sticker kecik saya tu masih beroperasi dengan jaya nya
duit sticker tu banyak menampung ubah suai rumah baru kitorang tu..so sya sgt berterima kasih pada cust yang sudi menempah..regular customer yang asyek repeat pun makin bertambah.

okes, nnti sambung lagi..
Jap. Elisa dan makin banyak bercakap dalam bahasa dia.tak lama lagi pandai la dia tu..makin comel dan buatkan papa mama geram je tgk dia.pandai dgr arahan dan boleh minta tolong.hehehesuka nak masuk toilet dan ajak mandi/tp bila kena air sibuk nk keluar pulak!


Tuesday, January 19, 2016

HI!Jameela Candy hotssssss

assalam

banyak produk kecantikan kan kt malaysia sekarang.macam macam pil/kapsul dan serbuk untuk diminum dan kesannya superb.haha.

terpengaruh jugak saya..hehe
orang cakap makan je cantik..cantik tu subjektif ya..hehe.
saya cari supplement yang lebih kepada kulit sihat dan badan bertenaga..

my sis rekemen kan produk ni.excited nk cuba jugak.
SEMINGGU saya makan produk #Hi! Jameela Candy ni..
hasilnya mabeles..




kulit saya jenis kering tau..bila consume HI!Jameela Candy ni saya lembut dan lembap je..tak de dah kering2. paling best bab membuang.lancar elok je.sebab HI!Jameela Candy 
tinggi serat dan vitamin C.so proses nyahtoksin cepat dan apa jadi kalau badan tak de toksin banyak??harus la kulit menjadi sihat dan makin cerah

sebab tu nk consume apa2 supllement nak nampak berkesan perlu nyahtoksin dalam badan dulu,baru kebaikan produk tu diserap oleh badan,

laju je saya minta kontek no dari my sis untuk jadi agen HI!Jameela Candy ni..so senang saya nk dapat stok sebab da jadi agen kan.

korang nak cuba tak?tak rugi insyaallah

korang wassap saya untuk order ya
013 6323715
013 6323715
013 6323715
013 6323715



satu botol ada 40biji.tahan sebulan.dan hasil boleh nampak dalam minggu pertama..
jangan lupa minum air putih secukupnya sehari ya

READY STOCK DAN FAST DELIVERY YA..

SAPA NAK CEPAT YA..SAYA NK KASI FREE POSTAGE

Kelebihan Hi Jameela Candy,
*

Monday, January 4, 2016

BROWN SOAP BY TANAMERA

Assalam

sibuk ke hantar anak2 ke sekolah??
me too..tapi saya extend masuk bulan 2.now kehidupan masih macam biasa

nak share ngn korang 1 sabun ni.BROWN SOAP by TANAMERA.

jika beli set bersalin tanamera, Brown Soap ini sudah termasuk ya.. tapi jika nak beli loose pun boleh
harga seketul brown soap adalah RM18

BROWN SOAP= RM18/PCS
pos laju ke semenanjung=rm7
pos laju ke sabah/sarawal=rm10

whatsapp sy utk order
0136323715
0136323715




Wet the whole body. Moisten and lather the soap, then rub gently all over the body. Wash thoroughly with cold or lukewarm water. 

#Tip: Use soap directly on skin for a gentle exfoliation. Regular use will soften and smoothen skin especially on rough areas like the elbows. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;