Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, November 18, 2015

BALI escape 4d3n.

Assalam

CERITA HAMPIR BASI..

kami sekeluarga pergi bercuti PADA ogos 2015. sama Elisa genap 1 tahun..vacation plan   ni dirancang pada Jan 2015. masa ni MAS ada promosi utk Maybank Staff. so lepas tengok rate dia saya rasa agak murah..so cepat cepat grab

kos flight MAS untuk 4 orang termasuk tax semua dalam RM1400 pergi balik.
1 untuk saya, 1 untuk  suami, 1 untuk atirah dan 1 untuk Elisa..Elisa takde seat..

ok la kan..return flight utk 4 org naik MAS harga tu kan..so far hospitaliti untuk MAS takde keraguan..everything was smooth dan relax. terbang dengan kids ni memang better dengan MAS kot..anak selesa.ibu bapa pun selesa..Atirah asyek tengok kartun je dalam flight.adik pulak pergi dan balik memang tidor dalam flight

percutian kali ni bagi saya so so je.sebab nya saya tak sihat. start dari pergi sampai balik.dah la pack giler aktiviti...macam rest tak betul2 rest.so lambat la nak recover demam selesema.

next entry je la ye kita upload gambar, ..heheh


Friday, November 13, 2015

sticker kalis air murah untuk botol kaca,bekas plastik, puding slurp dll

Assalam

hari tu janji nk update pasal para penjual puding slurp.lemonade dan lain2 kan..meh tengok gambar..korang cari ig dorang untuk order k.
Saya tak jual minuman ni ye..saya jual sticker je :)

 #DADIHGOYANG #DADIHSLURP #PUDINGSLURP #MILKSHAKE
#CEKIDUT #MILKPUDING #LEMONADE #SLURPPP #thaitea #ngopi
































sticker putih untuk plastik transparent:VENDOR BUTIk

assalam

sekarang ni ramai request sticker putih untuk dilekatkan pada plastik jernih..sebelum ni ada order sticker transparent untuk nampak exclusif, tapi oleh sebab plastik pun jernih, tak nampak sangat wording nya.

banyak vendor butik tempah sticker macam ni..hehe..
yang jual bukak booth,event or lain2 pun suka beli sticker ni.sebab all info boleh listkan.so nanti senang customer repeat order
so oleh sebab permintaan tinggi, kami buat promosi sticker ni..

size: 8.5cm x 6cm
harga: RM30/100pcs
min order 100pcs
warna PUTIH cetakan HITAM shj
mari lihat contoh:-











berminat boleh direct wassap ye
0136323715
0136323715
0136323715

atau email
norhafiszah@gmail.com

follow kami di
IG: @fissticker

Monday, November 9, 2015

TANAMERA LOOSE ITEM 2015

assalam

hari ni nak update tentang set bersalin tanamera..selain set bersalin tanamera, saya jugak ada loose item ya..sila rujuk gambar ni okes untuk harganya..

nak order please direct wassap ya
0136323715

selepas membuat pembayaran, barang akan diposkan dalam masa 1-3 hari berkerja ya.sebab saya tak hari hari pergi pejabat pos.

tq darling semua.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;