Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, August 18, 2015

SET BERSALIN TANAMERA DAN LOOSE ITEM 2015

Assalam
Selamat sejahtera pembaca pembaca.. yang sedang mencari set bersalin Tanamera dan loose item tanamera tu , Anda sudah masuk di ruangan yang betul..

Saya merupakan pengedar untuk barangan TANAMERA untuk SET BERSALIN LENGKAP  &
Set lengkap ada 10 barang. Harganya RM355.
Sila direct kontek untuk harga istimewa





TANAMERA loose Item Price list 2015


COLD PRESSED VIRGIN COCONUT OIL  (VCO) 100ml = RM 40.80





HERBAL MASSAGE OIL 100ml= RM35





BROWN FORMULATION BODY SOAP 125g=RM18




MICROWAVEABLE HERBAL COMPRESS 400g = RM54.50



FEMININ HERBAL WASH = RM30.50



HERBAL WASH=RM30.50



BENGKUNG = RM50




TANAMERA KIDZZ
Selain set bersalin dan set perapian diri untuk wanita dewasa, TANAMERA juga mengeluarkan produk untuk kanak kanak yang sangat berkesan dan bagus untuk bayi dan kanak kanak
Mari lihat harganya

Baby full Body massage oil+Organic VCO= RM37.00

Tanamera Kidz body moisturizer =RM49.50



Syampoo +body wash = RM40.80

Baby Spot massage oil+ Organic VCO= RM23.80





 hubungi:
0136323715
0136323715

norhafiszah@gmail.com 



Wednesday, August 12, 2015

sticker puding..sticker botol

assalam

suka makan puding slurp???
penggemar puding dalam botol yang enak tu???
suka makan milkShake???

saya tak jual ye..

saya jual sticker je..

murah dan kalis air..if rendam dalam air pun tak tanggal ye uols

sebelum lihat contoh, saya nak berterima kasih kepada pelanggan pelanggan yang sudi tempat dan share gambar cantik korang tu..

saiz sticker: 9cm X 5 cm
warna: transparent
CETAKAN HITAM SAHAJA
 RM33/100pcs



















**harga akan naik 2016.sebab sekarang ni harga menekan.supplier naikkan harga sebab GST.buat amsa sekarang saya absorb semua GST.so harga masih kekal sejak saya operasi dari  tahun 2012.huhu..saya da lama pikir nak naikkan harga sticker..dilema sangat.takot cust marah..so saya decide by JAN 2016.harga akan dinaikkan.

so korang better tempah awal ye..

whatssap
013 6323715
013 6323715

norhafiszah@gmail.com



Tuesday, August 11, 2015

mencari cari insuran/takaful untuk perlindungan dan saving????

assalam

sekarang ni insuran/takaful merupakan kemestian dan seringkali kita tak amek endah bab  perlindungan ni..

saya kerja di Etiqa..

hari hari saya tengok kes masuk..untung jugak diorang ni..ada insuran..penama dapat bayaran yang setimpal..masuk hospital dapat duit..

saya tak nampak keburukan takaful lagi..

iye lah..dah kerja bahagian insurans kan..

macam2 jenis kita tengok..kematian kemalangan, bunuh diri..terbunuh..accident..demam,, sakit 3 serangkai danmacam  macam la..just name it..

untung la diorang ni di lindungi insurans..

ada seorang customer tu ada 19 policy insurans.. dia meninggal..satu policy di bayar hampir ratusan ribu...memang masyuk abes.even bukan dia yang dapat,,waris2 dia merasa...

pada saya tak rugi menyimpan untuk insuran.selain dapat perlindungan..ada saving..dan bonus..

nanti la saya menaip banyak lagi..

if korang masih was was kepentingan insurans ni boleh tanya saya..

insyaallah saya share info yang saya ada..

just wassap saya..maybe saya dapat membantu..

kawan kawan kita ramai agent,,sampai tak tau yang mana tu nk join..betul tak,?pada saya dengan siapa kita daftar utk beli insuran tak de masalah..yang penting adalah syarikat mana kita mendaftar dan kestabilan syarikat tersebut..sebagai muslim, saya syorkan ambillah Takaful..

beza ye tuan tuan..

takaful dan insuran adalah berbeza...

nanti saya share lagi la ye.. selamat maju jaya


013 6323715 -pn fiszah

Wednesday, August 5, 2015

Beli set bersalin tanamera dengan harga diskaun???

Assalam

ibu ibu yang bakal bersalin tu dah cari ke belum set bersalin?
sure panjang list korang kan..banyak sangat jenama set bersalin yang ada di pasaran..ada yang murah..ada yang mahal..bermacam jenis dalam 1 pakej..yang penting tepuk dada tanya selera

sebab setiap pakej set bersalin ada keistimewaan sendiri..yang penting kena rajin dan disiplin menggunakannya supaya kita nampak kesan yang ketara selepas bersalin

memandangkan saya pengedar set bersalin Tanamera, saya hanya fokus Produk Tanamera sahaja. Dan sebagai pengguna tetap, saya menceritakan pengalaman hasil kegunaan sendiri..

bersalinkan anak kedua, Nur Eryna Elisa 11 bulan yang lepas agak mudah walaupun 41 minggu Elisa dalam perut..bersalin tanpa ada koyakan dan jahitan.senang dijaga lepas bersalin..saya amalkan sapu VCO dan minum sesudu Vco setiap Malam.

VCO tanamera ni wangi dan sedap untuk ditelan.minyak kelapa dara uols...hehe.banyak khasiatnya..saya sapu di perut dan di peha..

selain dari  VCO saya suka pada Herbal Tea..minuman herba yang dicampurkan dengan sesudu madu asli..hasilnya SUPERB!!!panas dan herbalnya membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dan melawaskan perut.so takde masalah pembuangan dan aliran darah jadi lancar.


10 item dalam set tu semua best. tak larat nak menaip satu satu..selain dari VCO dan herbal tea, saya suka brown soap jugak..brown soap tektur nya berbiji..macam kita scrub badan hari hari..kulit jadi mulus gitu..

okes.saya ada kerja nk buat, so sesiapa nk order set bersalin TANAMERA ni boleh direct wassap saya

013 6323715
 013 6323715
  013 6323715

Dulu harga nya RM335.
ada GST yg diagung2kan oleh Ahmad Maslan, harga nya naik...RM355. kami tak dapat ape pun sebab bukan layak utk register GST company.tp harga dr HQ mmg tetapkan.Tanamera adalah syarikat berdaftar utk GST.makanya harga set bersalin pun ada 6% GST.

sian ibu ibu kena tanggung kos.

so sesiapa nak harga set bersalin istimewa,ada diskaun ni sila wassap saya..insyaallah ada harga istimewa untuk korang.maybe less 10% ke..apa ke..










Tuesday, August 4, 2015

sticker saiz kad nama promosi terhebat





013 6323715
0136323715
0136323715




013 6323715
0136323715
0136323715

Monday, August 3, 2015

HADIAH KORPORAT MURAH CAN CANTIK 2015

Assalam

korang nak cari hadiah korporat dengan cetakan logo dan majlis korang tak???

Kami membekalkan pelbagai barangan cenderahati, door gift, alat tulis, hadiah korporat untuk pelbagai event, organization, gov and private sector, sekolah, dll dengan harga yang berpatutan. Potongan harga diberikan jika kuantiti order melebihi 300pcs. 


Untuk kegunaan Pejabat, Sekolah, Universiti, 

Jabatan Kerajaan dan Swasta, Pendidikan, Lucky 
Draw, Door Gift, Cenderamata, Annual Dinner, 
Cenderamata, Cenderahati Jamuan Hujung Tahun, Year 
End, Tandamata, Sambutan Ulang Tahun Syarikat, 
Hadiah Cabutan Bertuah, Jamuan Tahunan, Pot Luck, 
Corporate Gift, Premium, Cheap affordable Gift, 
Sagu hati Jimat, Konvo, Convocation, Meetings, 
Conference , Seminar, Hot item, Premium Gift, 

berminat boleh direct email atau whatsapp














norhafiszah@gmail.com

013 6323715
013 6323715

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;