Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, April 29, 2015

-Elisa 8 bulan-

assalam
Elisa anak ke dua saya sudah genap 8 bulan semalam..sehat walafiat..alhamdulillah

Lasak tapi moderate macam akak dia jugak..
tapi Elisa kurang makan.tak beria ria makan macam akak dia dulu.
Elisa jenis tak nak buka mulut if suapkan dia.dia akan makan sendiri bila letak makanan dekat tangan dia. makan sendiri..susah hati jugak bila dia tak nak makan dan slow mood mak dia nak masak

sekarang ni buatkan elisa makanan yg die leh pegang dan makan.selalunya dia makan tak banyak kot.

macam semalam saya rebus lembut peas dan spiral pasta. 

oh ya..Elisa 8 bulan tapi belum ada gigi lagi tau,gigi segan nak tumbuh kot.haha..merangkak dengan aktif dan memanjat.belum menapak lg.

Elisa pun tak stay dalam walker.beli baru walker untuk dia..tapi dia jarang sangat diletakkan dalam  walker.sebab papa dan akak dia  ada untuk monitor pergerakan dia..dia pun suka memanjat kt rak tv  je...

selalu aje nak comparekan anak anak kan..akak tak mcm ni..adik macam ni..adik cepat..akak lambat..haha.itu hakikatnya.kita tengok anak membesar..of course la dapat tengok perbandingan masing masing...

satu part yang paling sama adalah kalau dorang membuang air besar , dorang akan nangis selagi tak dibasuh...sama akak dan adik..

adik da besar..dorg ckap muka cm papa..tp klu tgk betul2 Elisa ni ikut muka mama dia..cuma mata dia ikut papa..hehe 

weekend lepas abg sy datang dari terengganu..so kami jalan2 shopping baju raya anak2 dia.. suami sy kerja ..so kami join abg saya menyopping..
ini gambar adik Elisa terbaru.haha.tembam rambut serabut.hahahha.










Monday, April 27, 2015

PROMOSI TANAMERA SEMPENA HARI IBU 2015_NO GST!!

assalamualaikum

Sempena sambutan Hari Ibu 2015 pada 15hb Mei 2015 , Kami akan raikan
dengan PROMOSI HARI IBU,  dimana kami akan bayar GST untuk setiap
pembeli Set Bersalin TANAMERA.  Promosi akan bermula 25hb April hingga
30hb Jun.

Harga set bersalin TANAMERA selepas GST ialah RM355 Semenanjung ,
RM375 Sabah/Sarawak , dah masuk harga pos .

Harga PROMOSI HARI IBU ialah RM335 Semenanjung , RM355 Sabah/Sarawak ,
dah masuk harga pos .



ready stok

wassap ye
 013 6323715
fiszah

Friday, April 24, 2015

Lunch at Ben's BSC

assalam

lama tak bercerita tentang kehidupan bekerjaya

biasa la bulan 3 setiap tahun ada bonus pay out.sama ada dpt sikit atau lebih ikut pada KPI la..biarlah rahsia part tu..haha

lunch dekat Bens ni kami plak belanja bos.bos da belanja 3 minggu lepas..so turn kami pulak la belanja makan...

just nice je makanannya. yang penting gambar nye..tahun ni baru 3 tahun saya berkhdmat kat Etiqa..
tahun 2015 ni best sebab setiap petang suami jemput kt opis...the best moment ever since saya kerja ni...haha..dulu3 balik tak dijemput sebab saya balik awal.haha..

okes..layan gambar la..saya da sedikit berisi faktor usia/haha//pipi tembam tak surut2 itu memang trademark..haha












SET BERSALIN TANAMERA 2015

Assalam

saya masih lagi pengedar set bersalin Tanamera ya..sedih lepas GST april 2015 harga set bersalin pun naik harga..tak dpat nak lari..

harga sebelum gst iaitu sebelum 1 april 2015, RM335 termasuk post...

sekarang selepas GST,1 April 2015, harga Set bersalin lengkap TANAMERA adalah RM355.







Dalam set bersalin lengkap ni ada 10 item.


1-Cold press virgin coconut oil ( Minyak Kelapa Dara) 100ml
2-Brown formulation soap( sabun mandi Herba)
3-Boreh body scrub (lulur badan)
4-Bengkung
5-Herbal massage oil
6-Feminine herbal wash (herbal pembersih wanita)
7-Herbal bath ( herba mandian)
8-Teh herba
9-Calming herbal blend paste( tapel)
10- Firming herbal blend paste(pilis)

FREE POSTAGE

saya nak kasi harga diskaun kt korang..so whatsapp saya ye..
  • 013 6323715 (mama atirah)
  • norhafiszah@gmail.com
whatsapp saya untuk harga diskaun ye..serius buyer only

Thursday, April 23, 2015

SIMPLE BUT ELEGANCE!!! TUDUNG SYRIA PRINTED

Assalam

korang selalu rushing tak nak kemana-mana..dengan anak mintak perhatian..tak sempat nak iron tudung ke shawl ke apa..meh pakai syria je,..senang just sarung terus..

kain ni sejuk.corak cantik

RM29 je free Inner Magic..
Saiz M je..(tapilabuh,,tutup dada.jangan risau,.)

jika tak nak Inner, RM20 je..kain dia best dan corak warnanya cantik2..cepat tau...sebab hot sangat design ni..sy hanya ada8 design ni je buat masa sekarang..

cepat wassap saya ye
 0136323715

kos pos RM7 utk semenanjung ye.
ke sabah/sarawak rm10



beli 5 pasang free postage...



Wednesday, April 22, 2015

blog Fissticker dah update

Assalm

korang  ada mencari sticker kalis air tak?sticker kecik utk tampal pada barangan anak anak, untuk produk bisnes korang.. boleh la follow blog saya satu lagi ye

sticker saya semuanya kalis air ya

cetakan hitam sahaja


0136323715


ada sticker baru tau

sticker frozen



sticker Sofia the first


Monday, April 6, 2015

bila anak sudah besar, Isu BENTO pulak

assalam

atirah sudah nak masuk 4 tahun dah..tinggal lagi sebulan je..

malas amek pusing bab bento ni sebenarnya..
masak bekal lepas tu letak dalam tupperware then siap..masukkan dalam beg anak dan ntah la dia abeskan ke tak..

tp bila tengok akak opis ni kemain semangat buat untuk anak anak dia Bento yg cun cun rasa macam nak buat pulak. mesti seronok anak dapat makan comel2 tu..haha

tiba tiba mood bento datang..tapi peralatan takde..so kita mulakan dengan mengumpul idea dan gambar..

korang buat bento tak? meh la share kt mana nk shopping barang barang bento...ehee

ini anta pic bento dari google saya grab.. bento hasil air tangan sendiri belum buat lg..haha.

target nak mula buat next week dalam 13 april 2015. sekarang misi mencari stok bahan bento..kiki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;