Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, September 24, 2014

FISSTICKER:STICKER MURAH DAN KALIS AIR: tempahan sticker kembali dibuka




saya ada menerima tempahan sticker yang kalis air..ini bukan kertas ye,.dia macam plastik. so memang kalis air. printing black n white je.dan printing nya jugak kalis air :)

sebelum kita tunjuk hasil sticker yang kosong, meh kita tengok  sticker kartun yang comel comel..sesuai untuk labelkan barangan  anak kita seperti toys, botol susu atau apa sahaja yang kita mahu, hatta nak labelkan setiap pensel warna anak pun takpe.hehehe.

INI KATALOG TERBARU



MINIMUM ORDER UNTUK STICKER CARTOON ADALAH 50PCS





saiz: 3cm x 1.3cm
pilihan: barbie princess, upin dan ipin , boys, MINION,
harga: rm 8 utk 50pcs






saiz: 4.6cm x 1.8cm
pilihan:-
*FROZEN
*SOFIA THE FIRST
*upin dan ipin,
*ANGRY BIRD
*HELLO KITTY,
*Thomas & friend
harga: rm 10 utk 50 pcs





selain dari sticker kartun, kami banyak ada yang kosong punya..sesuai untuk perniagaan kecil kecilan dan apa sahaja,

paling hangat dan banyak permintaaan adalah size 2.2cm x 0.9cm. ini saiz paling kecik yang kami ada. hanya rm5 utk 100pcs..





saiz: 2.2 cm x 0.9cm
warna:-
* transparent,
*pink rainbow, 
*white, 
*laser chrome 
* 4 warna
*SILVER
*Gold
harga: rm5 untuk 100pcs








   
saiz: 3cm x 1cm
warna:-
* gold, 
*silver
* laser 
*PINK RAINBOW
harga: rm10 untuk 100pcs


Saiz: 3cm x 1.5cm
warna:-
* laser chrome , 
*tranparent, 
*GOLD 
*PINK RAINBOW
harga: rm 12 untuk 100pcs










saiz : 3cm x 2cm
warna: putih
harga: rm 13 untuk 100pcs







saiz : 4.7 cm x 1.5cm
warna:-
* silver, 
*SILVER
*putih
*transparent
*laser
harga: rm 15 untuk 100 pcs








saiz: bulat diameter 3cm
warna:-
*pink rainbow,
*TRANSPARENT
*gold
harga: rm 20 untuk 100pcs









saiz : 4.5 cm x 2.5cm
warna:-
* gold 
*SILVER
* TRANSPARENT
*LASER
*PUTIH
harga: rm18 untuk 100pcs








saiz: 5cm x 3 cm
warna:-
* pink rainbow
*WHITE
*GOLD
*TRANSPARENT
harga: rm 20 untuk 100 pcs







saiz : 7.5cm x 2.5cm
warna: silver
harga: rm22 untuk 100keping




 saiz: 9cm x 4 cm
warna:-
*pink rainbow
harga rm 28 untuk 100pcs








saiz: 9cm x 5 cm
 warna:-
*GOLD
*TRANSPARENT
harga: rm 33 untuk 100pcs









pos express: rm4

setiap tempahan melebihi 1000 pcs akan ada FREE POSTAGE dan Diskaun istimewa..

boleh request letak ikon ikon yang korang suka..saya cuba cari.

hubungi saya ye.saya suka diemel atau whatsapp je. 


0136323715




TEMPAHAN STICKER SENTIASA DIBUKA YA,

WHATSAPP SY YE
013 6323715

019 6000 262



CEPAT WASSAP YE



Wednesday, September 10, 2014

Alhamdulillah..selamat bersalin anak ke 2 28/08/14

as salam

kekangan masa untuk menaip dengan lebih panjang membuatkan entry makin menyusut saban bulan,tak seaktif tahun tahun yang lepas.komitmen makin banyak barangkali..atau apa sahaja alasan

alhamdulilllah saat menaip entry ni, saya sudah selamat melahirkan cahaya mata kedua, bayi perempuan. Selepas overdue 8 hari dari tarikh 19/8 akhirnya adik Atirah nak keluar jugak pada 28/08/2014.

Detail :-
Tempat bersalin: Hospital Sultanah Bahiyah, Alor Star, Kedah
waktu bersalin: 9.11pg
Tarikh Bersalin: 28/08/204
Hari Bersalin: Khamis (sama hari mcm Atirah jugak)
Kaedah Kelahiran: Normal dengan 2 kali push. kali ni nurse cakap pandai push sebab takde koyakan.so takde jahit mana mana..gudjob mama!
Berat bayi: 3.04kg
Panjang Bayi: 51cm
kesihatan ibu dan anak: GOOD

next entry ingat nak abadikan detik kelahiran bayi kedua ni,so nanti da tua tua leh ingat balik macam mana kesah bersalin anak kedua.semoga rajin lah saya update nanti.

bersalin kali kedua ni, impian suami tercapai utk tengok isteri die bersalin..suami teman dari jam 7.30 pg until 9.30pg rasanya. sampai dia pun da pandai baca carta CTG dan contraction tu..hahaha...

presenting our new baby girl
 NUR ERYNA ELISA BINTI SYAHNON

~Elisa day 1~



kakak Atirah dengan adik Elisa..Elisa day 7
~Elisa sudah 10 hari ~

next entry kita akan share pengalaman bersalin kali ke dua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;