Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, October 28, 2013

atirah dan Durian..

as-salam

seminggu sudah berlalu.rindu terubat bila sang suami sudah pulang dari perantauan..makin gelap..ye la..sebelum ni kerja dalam office..now kerja as safety officer makin gelap..takpe lah untuk masa depan kan :)

walaupun hanya 2 hari je, kami penuhi dengan sebaik mungkin..sy rs sy la kot insan paling seronok.hehe.atirah bila tanya die cakap papa keje...so bila balik die mcm biasa biasa je la..hehe.tapi nampak dia seronok jugak even papa kacau je dia selalu dan dia selalu je jerit2 marah papa dia.tp bila papa kuar, sibuk nak ikut pulak,sedangkan before ni if mama tak ikut die tak nak ikut.malam tu saja kuar dinner luar sambil antar inner magic yg my sis order..so snap pic dlu sementara my sis ada kamera kn.ehe..tgk papa tu..kulit makin gelap..

ahad pg kami kuar breakfast dan pergi Aeon Maluri.nak buat urusan POS dan beli baju dan barang2 dapur.lepas tu terus lunch..balik dari lunch semua kekenyangan dan terus tdo.tak sedar langsung hujan lebat giler..oleh sebab ujan jugak kot kami semua tdo lama.bangun je ujan dan berhenti..patutnye nyenyak je kan..

petang bangun prepare untuk dinner..malam tu papa da janji nk belikan durian,sebabnye cik atirah tu kalau nampak durian tepi jalan sibuk nak aje.so malam tu papa nk kuar la belikan..atirah pun nak ikut.so 2 beranak tu kuar membonceng moto beli durian..

balik rumah kemain suka lagi atirah..die cakap "mama..mama..ade durian dua"....seronok dia.cepat cepat nak bukak..hehe..so mama snap pic atirah dgn durian2 nya

memang banyak dia makan durian tu..hahha..untuk memastikan panas badan dapat dikurangkan, papa buatkan air +garam sikit dalam pangsa durian..atirah minum seperti yang diarahkan.//alhamdulillah...tdor burppp durian..haha..terbaik;



okes..itu je :)

p/s.:sejak mnum kolagen dan skincare elken kulit muka saya lebih lembap..x kering lg..texture mkin lembut dan cerah sekata..so spe nk try kolagen Elmerino blanc boleh wassap sy k..sy share kn

KOLAGEN ELMERINO BLANC
KOLAGEN ELMERINO BLANC

korang yang nak tempah kolagen dan spirulina organik sila hubungi saya ye

norhafiszah 0136323715
norhafiszah@gmail.com

Friday, October 25, 2013

2d1n at Teluk Kemang, Port Dickson :part 1

as-salam

awal pagi ni sementara proses sticker saya saja saja nk update blog..sebab nye gambar ada,,so mahu la up cerita sikitkan..hehe

okes..masa cuti raya haji yang lepas , saya cuti seminggu direct.sebabnya exec di Etiqa wajib amek block leave yang mana 5 working days.. kebetulan ada raya haji so tolak siap siap.so kira bermula sabtu 11 oct dan masuk baik kerja 22 oct..seronok sangat cuti lama-lama..sempat balik kedah, sempat balik neg 9..sempat bercuti..



destinasi percutian kali ni kami pilih Teluk Kemang, Port Dickson je..dekat dan kos efficiency gitu..haha.even dekat tapi sangat seronok..hehe..kami sampai khamis pagi..terus g servey hotel.sebab tak booking lagi.nak walkin je..lagi pun khamis kan..tak susah nk cari hotel kosong..


kami jalan jauh jugak,sume border kami pergi..dari AVILION hingga THISTLE hotel kami jalan...mencari port pantai yang happening...akhirnya kami pilih area Teluk Kemang..sebabnya byk kedai makan..aktiviti pantai sangat happening..dan bersih!

lepas je  check in kami terus keluar makan dan jalan2..bajet nk g mini zoo..tp da sampai nampak buruk dan takde binatang pun..huhu..terus goggle..ramai cakap tak berbaloi..so kami tak masuk..terus kami g Kota Lukut...kt Kota Lukut ada Muzium,..kat situ kami je pelancong..ye la hari khamis kan..hehe..just bergambar dan terus balik..hehe




























oleh sebab time tu jam 4 petang macam panas lagi.bajet atirah nak sambung tidor dalam bilik sebab die tido dalam keta..sampai je bilik atirah da bangun dan nampak swimming suit dia dan segala pelampung dia..terus nak mandi katanya..papa rest sebb banyak memandu..so kitorg g berendam swimming pool dulu,,hehhe




papa join kami kemudian.selepas berendam pool kami g pantai..time tu orang da ramai..seronok giler atirah..hehe..kami naik boat dan papa naik bananaboat...lama kot mandi pantai petang tu..atirah takmo naik...

lepas rs cm agak penat kami terus g makan..dengan baju basah2 tu kami g je gerai2 dekat situ..makan koewtiaw kungfu..mungkin penat main air kan..makanan tu rasa sedap sgt.laju je 3 branak abeskan..

pic mandi pantai petang tu takde sebab tak angkut kamera...gambar mandi pantai kita sambung next entry..stay tune

p/s: jap..sapa nk try lagi kolagen ELMERINO BLANC sila whatsapp saya ye..SPIRULINAORGANIK 100% jugak sentiasa in stok..just kol me k 0136323715..produk berkesan, diiktiraf, dan yang penting HALAL...


Thursday, October 24, 2013

rindu pada dia_part 1

as-salam

sekarang kami PJJ hubby wifey.tak pernah kena tinggal begini lama..uwaaa.rindu sangat..tkde peneman tido..eh ape plak..ada..atirah ada..die teman saya makan, teman saya mandi..teman saya berborak...

tp saya tetap sentiasa rindukan dia..hubby dpt kerja baru.tp kena assign kt site.hope tak lama.sebab hari2 saya doakan dia dapat kerja baru yg based kl.hehhe

atirah makin petah bercakap.terhibur sangat...but need to see my other half..rindu sgt..


##MODE JIWANG###

Wednesday, October 2, 2013

facial hanya RM8

korang tercari cari produk kecantikan yang berkesan ke??

tak perlu runsing.mari cuba facial yang murah dulu..so nanti korang leh nampak kesan yang ketara.takperlu ke spa yang mahal2 tu..

leh kurang kan jerawat/jeragat
seri kan muka yang kusam
kurangkan dan hilangkan kedut dan garis2 tua..kulit makin cerah sekata

saya buatkan facial dan ajar teknik yang betul kat anda..produk yang sangat berkualiti yang mana sangat setanding dengan SKII dan ramai artis pakai.produk ni 15 tahun diiktiraf dan yang penting HALAL..

utk yg betul2 berminat nak jaga muka dan awet muda ye :)sy guide korang :)


whatsapp sy utk booking waktu k :)sy buat kt rumah korang :)or awak dtg umah sy

0136323715

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;