Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, April 29, 2013

runsing sangat!!!!

as-salam

tepat lah rasanya hari jadi atirah tidak dapat dilangsungkan pada 19 may 2013..

patut lah rasa nak antara jadi ke tak je harijadi atirah tu.dalam antara jadi tak jadi saya nak tempah kek sebenarnya..nak hired jurugambar(adik je pun) dah ada tema..dan da pilih lokasi yakni Taman tasik perdana,KL..tp angan angan tinggal angan2.walaupun si suami pada awalnya tidak bersetuju,..(nk dijadikan cerita lebih tragis, si mak terpaksa ke TeamBuilding Etiqa di Pulau Pinang.huhuhu.17-19 may.. runsing sangat nak tinggalkan si kecik itu..


sebelum ni dengar kabar team buliding akan di buat di kuantan.antara May dan Jun,berat mengatakan bulan Jun.tapi dramatik sekali semuanya berubah. 17-19 may dan di Penang.jauh hookay..

dah la hari jadi atirah 19 may..

sedih kt situ,

sedang runsing samada ada nk bawak suami atau tidak. company wajibkan semua naik bas...jika begitu memang susah giler la hubby nk drive togther je ngn atirah..ok runsing!

boleh ke atirah stay ngn papa 3 hari 2 malam kt rumah?cik adik tu masih breastfeeding..tak bape nk sangat ngn papa die..anak manja mak tu!!1risau lagi..huhu..

nk tinggalkan kt atuk pun jauh.atuk die tak sihat sangat.nak tinggalkan ngn makngah di putrajaya pun macam malas nk susahkan..huhu.maybe boleh kot papa dia jaga..

masih takde keputusan..

perihal harijadi atirah, insyaalllah goodies utk rakan2 di teratak manja dan sepupu2 die tetap ada even simple giler..kek pun insyaallah ada.untuk beliau suka suka tipu lilin..

atirah da pandai tiup lilin hari jadi tau...kat rumah die bukak laci nampak lilin hari jadi..terus kasi kt mak dia untuk dibakar dan die nk tiup..die kasi kt mak die ""yu yu yu".itu maksudkan happy birthday to you,,hahaha..maybe kt teratak manja ada majlis potong kek harijadi kawan kawan die.sebab selalu je ada goodies dalam beg atirah :)

okes...

satu lagi, no more "mama mama"..atirah tegar memanggil "MAK" je..

ok lah.layan je la dalam pasrah.hehe,.rasa tak aci sebab kt papa tetap panggil "PAPA"..mama je tukar jadi "MAK"


IKLAN:  korang nk order sticker boleh ke blog saya lagi satu k..

www.fissticker.blogspot.com

Monday, April 22, 2013

mungkin tiada sambutan hari jadi

as-salam..

mungkin tiada sambutan hari jadi yang ke dua untuk atirah.mungkin...

papa cakap tak nak buat majlis hari jadi kt rumah.sebab umah sempit.haha..buat dekat taman macam kos besar..erm...yup.mungkin tiada sambutan hari jadi yang ke dua,

tapi di pikiran mama masih ligat memikirkan goodies bag dan corak kek..

aip!!!

haiya...mungkin....

tapi besar harapan harus lah terjadi..bukan nye hari2 kan..

mungkin terjadi,,,mungkin tak..haha..semoga murah rezeki :)

sticker RM5 utk 100pcs :) kalis air

as-salam

kali ini saya paparkan koleksi tempahan customer untuk saiz palingkecik iaitu 2.2cm x0.9cm


detail:-

aiz: 2.2cm x 0.9cm untuk 10
pilihan warna: pink rainbow, laser, 4 warna, white, transparent














rm3 utk pos express ya

jika berminat boleh wassap or email ye.detail seperti di bawah

sms/wassap: 0136323715

email: norhafiszah@gmail.com

Friday, April 19, 2013

REZEKI: 3 SET dari MAJALAH LISA lagi..

assalam

alhamdulillah rezeki lagi. bulan march yang lepas saya dapat lagi hadiah dari LISA.seronok,macam biasa.harus lah seronok kan..

bulan lepas saya guna hp suami untuk sms kontes dalam Majalah Lisa since bil hp suami dibyr oleh company.alahai.tak luak sangat pun.saya sms cost me rm6 je pun.hehe.sebab 6 penyertaan..

rezeki saya lebih sikit last month..dari 6 penyertaan tu saya menang 3.yeay.tahniah untuk diri sendiri..


kali ni suami yang tolong amekkan since dia cuti halfday atas tujuan tertentu.sian dia pusing2 mencari tempat tu.ye la tak biasa pergi memang sesat la...

kali ni saya dapat set dari SYAHIRAH.. set penjagaan wajah,complete set. dalam set tu ada pencuci muka, toner, scrub muka,gel pengelupasan, krim pelembap, krim jerawat, krim kecantikan, bbcream..so saya guna bila mana perlu :) so far banyak gak tak bukak pun lagi..hehe


selain tu saya menang set penjagaan rambut schwarzkopf. dalam set ni saya dapat syampoo, perapi dan perapi utk rawatan rambut. dapat je terus guna.hahah.seronok sebab botol dia cantik :)


dan yang terakhir, saya dapat CD alicia Keys. seronok..hehe..boleh diulang putar dalam kereta dan kt opis.selain cd alicia keys, dapat 4 lg cd lagu dari SOny.. :)
mari showoff lagi..hehhe..


korang yang pernah try tapi tak berjaya jgn putus asa k. sebab rezeki masing2..lagi satu, even korang jauh, leh mintak tolong kawan or sedara amekkan :)

MAC-tangkapan terbaru

as-salam

lama tak cerita tentang barang mekap kan.haha.yer la jarang membeli,maka jarang la nk show off kan.ahaha.sekali beli terus show off.hahah.yup memang betul uols..saya jarang giler beli mekap.so memang tak banyak. yang ada pun tahannye lama...





so kali ni beli sebab compact powder saya da abes. bukan abes digunakan.tapi abes dipecahkan oleh atirah..tengok!atirah jugak salah kan!!!alasan je tu.salah mama jugak tak letak tinggi2..bukan sekali dua je jatuh,da berkali kali.maka da sampai tahap nazak, so berderai la dia..hehe..blusher BB plak tertinggal kt kampung.lambat lg nak balik dan tak sabar sangat..so menambah la blusher...

brush plak, ini first time beli yang elok.haha.elok la kan sebab mahal.dulu beli yang kt pasar malam je,tak lembut mana pun.tp berkat kesabaran, lama tau bertahan berus tu.kali ni upgrade sikit.so dengan harapan bertambah cun la hasil mekap menggunakan berus mahal..erk..memang mahal uols berus mac tu utk orang yang tak punya banyak pitis cam saya ni.huhuhu..

kali ni beli masa g training kt Midvalley.sempat singgah.klu bersama suami dan anak memang kemungkinannya tipis..haha..

untuk uols yang nak tau code yang saya beli

brush-129
lipstick-AA2
blusher-Melba Matte AA2
compact powder- Studio Fix NC35

okes..dengan harapan solekan tampak kemas.hahaha.ngarut je kan!

p/s: kalau da pandai mekap, barang murah pun cantik gak!!!.in my case, tak kesah mahal ke murah...yg penting hati je yg tau,hahahhaha..ai tak pro mekap.so perlu bantuan pakar. pakar saya adalah MAC.tq

Tuesday, April 16, 2013

sepi.. dan aku tak sendiri..haha

as-salam..

sepi itu hanya blog sahaja.. kehidupan penulis tidak pernah sepi..seringkali dihiburkan dengan galak tawa insan insan teristimewa.. seringkali ada titisan air mata yang mana ada mencuit perasaan marah atau sedih..itu norma kehidupan yang ada pasang surut bahagianya..alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk menghirup kebahagian dan kemanisan kehidupan..alhamdulillah..


ok. stop dengan madah pujangga yang mana korang sendiri pun tak paham.

sepi kan blog ni.janji tinggal janji.kononnya nak update!.kononnya nak buat scedule entry..kononya nak update hari hari...memang taklah!tipu je..haha.buat yang sering jengah ke sini, harap jangan putus asa menanti ya..hahaha..

saya nk buat summary untuk sepanjang kerja di ETIQA.tp tak best jika tak bergambar, sebab memang banyak gambar.itu kita tunggu next entry je ye

now, mak saya dalam rawatan di Hospital Putrajaya. sakit dada dan pelbagai penyakit lain mula dikenal pasti.kenapa mak di Putrajaya? mak dan ayah datang melawat cucu cucu dan anak anak. dan mungkin kerana penat, mendorong kesihatan emak terjejas. so kak.jat bawak mak ke hospital dan akhirnya admitted. agak serius sebenarnya..

korang, doakan mak saya sihat secepatnya ya..

ya allah, panjangkan lah umur ibu ku di laluan rahmatmu ,,sihatkan tubuh badannya agar dapat berbakti kepada mu,ya allah peliharalah ibuku,,..dengan rahmat dan teduhan-mu, aku meminta....

amin...mari sama sama aminkan..

terima kasih :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;