Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, February 26, 2013

lama tak update

as-salam

sudah lama tak update kan.busy kononnya.tapi seriusly sangat busy..

saya tau ada yang merinduikan??eleh..malu nak mengaku la tu..heheh..takpe.jangan malu..saya pun rindu nak jalan jalan drop komen kt blog korang.cuma masa mencemburui..

saya sudah sebulan kerja di tempat baru. ETIQA..kalau cakap kerja Etiqa semua orang ingat saya kerja jual insuran kan..hehe.takpe..betul la tu..insuran.tp saya bukan sales person yang jual insuran.saya exec buat performance management.opis hour.no sales..

saya ada nak cerita secara lebih detail di akan datang punya entry.semoga ada entry yang lebih hot di kemudiaannya ok..

lepas ni if ada masa terluang, selain menjaga anak, buat kerja rumah dan bisnes partime kitorang selain chitchat with hubby,saya ingat nak buat schedule entry.so nampak la setiap hari ada update...

okes..merindui kamu kamu jugak.saya mencoret lagi dikemudian hari..

tata uols

Tuesday, February 5, 2013

crochet bekas air dibuka untuk tempahan

as salam...

quick share..sy open order untuk crochet bekas air pattern ni ya..warna boleh pilih..
rm20 untuk setiap satu...

if berminat boleh sms/wassap saya 0136323715 or email me at norhafiszah@gmail.com.




Monday, February 4, 2013

crochet bag: hitam merah bunga matahari

as-salam

update tentang crochet.ada pembaca yang agak busan bila asyik cerita tentang crochet je,terutama adik saya hasmah tu..dia selalu komplen..asyik crochet je..

itu hobi yang mendalam sambil jana pendapatan sampingan ok.so haruslah suka bercerita tentang crochet.sekarang ni pun sangat kesuntukan peluang untuk crochet..rindu sangat nak hasilkan benda baru yang berguna..uwaaa..stok benang pun berkurangan.suami pun tak kasi beli lagi.huhu

oke, ini hasil terbaru.. layan je la ye..




hari ni saya sudah mula kerja baru.tapi tak boleh nak cerita panjang..tunggu masa yang sesuai ya..sekarang nk rest dan makan malam....

enjoy uols :)

weekend outing: MIDVALLEY

Assalam..

(sepatutnya last week update)

kesempatan nak update blog semakin berkurangan..bila dekat rumah layan anak,suami, kerja rumah yang tak pernah settle tu membuatkan pc sangat sangat dibuka untuk berblog.tp selalu online via hp sebab nak update status tudung 3 layer.

sebenarnya ada je masa.tapi masa tu saya gunakan untuk crochet.haha.sebab gila crochet tak pernah habis.haha.seronok crochet ni.release tension..hahhaa..

weekend minggu lepas cuti lama.kami tak balik kampung pun.selalu je nak balik kampung time weekend kan..so kali ni nikmati weekend di KL je.oleh sebab konsep santai, so kuar time bila bila pun takpe.no rushing.so kuar lepas asar.haha...

lepas makan dan isi perut kenyang-kenyang, kami ke Cosmic Bowl Midvalley.lama betul tak main bowling..macam biasa la..saya kalah je memanjang.bila ntah nak menang kalau lawan si suami.huhu.atirah budak yang tengah lasak memang berjalan je kerjanya.kalau tak tangkap dia memang laju je masuk lane bowling..

lepas berbowling jalan jalan jap kt Midvalley. then snap pic,tema sempena tahun baru cina..so banyak merah merah...snap satu dua pic then balik..

sebelum balik sempat berkaroke.aktiviti kegemaran si suami,adoi...atirah pun layan je sampai tertido dalam karoke tu.lepas selesaikan segala urusan nk bayar itu ini,kami pun singgah makan lagi dan balik..balik malam layan tv dan tido..hahaha..

enjoy weekend :)

sebelum tu  macam biasa.my faveret bread pudding all da time :)




sebelum keluar mama minta atirah senyum..haha..macam ni dia melentok kepala..hahha :)




lama giler tak bergambar mcm ni.hahhahaha....suka suka..even si suami tak tengok kamera..haha
dulu dulu suka snap mcm ni :)hahha



selamat berbowling :)



CNY theme...



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;